Liviu Dragnea, atac fără precedent la Arafat: Să-și dea două palme!

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Raed Arafat după misiunea de salavare nereușită a unei turiste rănite în munții Piatra Craiului.

"Îl cunosc pe domnul Apăvăloaie de mulți ani și știu că aceasta nu este prima dată când a fost erou. Mă bucur foarte mult că de această dată, toată lumea a aflat cât de bun este!!!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

În secțiunea de comentarii, un utilizator l-a întrebat pe Dragnea: "Nu-i dați două palme lui Arafat?"

Liviu Dragnea i-a răspuns acestuia: "Ar trebui să își dea singur pentru reacția pe care a avut-o"

"Eu consider nefericită reacția domnului Arafat de după eveniment. Pentru faptul că domnul Apăvăloaie și-a riscat benevol viața ca să salveze o altă viață, dumnealui ar fi putut măcar să aprecieze, nu să înceapă o anchetă", a continuat liderul PSD, răspunzând altui comentariu.

Salvarea spectaculoasă a unei turiste rănite din Munții Piatra Craiului de către pilotul unui elicopter privat a devenit celebră pe internet după ce a fost preluată de publicația britanică „Daily Mail".

Articolul publicat în presa engleză a fost distribuit de peste 10.000 de ori.

Constantin Apăvăloaei este cel care a pilotat elicopterul pe lângă stâncile ascuțite ale Munților Piatra Craiului, salvând-o pe femeia accidentată în vârstă de 44 de ani care rămăsese blocată pe munte, la 2.000 de metri altitudine. Turista din București căzuse 30 de metri într-o crevasă și nu se mai putea întoarce la traseu.

Cu două ore înainte, echipa SMURD nu reușise să ajungă la turistă: după ce pilotul SMURD zburase timp de o oră pe deasupra zonei, el decisese că nu poate duce misiunea la bun sfârșit.

Inițial, solicitarea pilotului de la compania privată de a interveni pe cont propriu a fost refuzată din cauza riscurilor prea mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel