Liviu Dragnea ar fi fost amenințat cu agresiuni oribile în penitenciar, anunță România TV. Ar fi depus plângere

Liviu Dragnea acuză că ar fi fost ameninţat că va fi agresat în penitenciar. El ar fi depus şi o plângere în acest sens. 

Pe ceea ce pare a fi pagina de Facebook a Alianţei pentru Patrie a apărut un mesaj în care se transmite că Liviu Dragnea a fost abuzat în închisoare. 

"Ajuns acolo, Liviu Dragnea a suferit cele mai mari orori, asemănătoare cu practicile din temnițele comuniste ale anilor ‘70. Privat de controale medicale, bătut si violat in repetate rânduri, a suferit enorm ca tu astăzi sa poți avea pe masă roșii românești!”, se arată în postare, conform ştirilekanald.ro

Postarea nu poate fi găsită însă pe pagina de Facebook a partidului. 

Dragnea a depus plângere. Cine l-ar fi ameninţat

Conform România TV, Liviu Dragnea ar fi fost ameninţat cu abuzul şi ar fi depus şi o plângere penală în acest sens atunci când era încarcerat. 

"E scandal după ce pe Internet au apărut informaţii cutremurătoare referitoare la Liviu Dragnea, pe timpul şederii în spatele gratiilor. Din informaţiile respectivă rezultă că în timpul detenţiei Dragnea a fost bătut şi agresat sexual. Vedem dacă Poliţia Română va deschide o anchetă pentru a vedea foarte clar dacă site-ul pe care au apărut datele respective a fost sau nu a fost clonat. 

Liviu Dragnea a depus o plângere penală după ce a fost ameninţat cu violul în puşcărie chiar de către preşedintele sindicatului din ANP. Urmează să vedem dacă s-a soluţionat şi cum se va soluţiona această plângere", a transmis Roxana Ciucă, jurnalist România TV. 

Ulterior, postul de televiziune a discutat despre acest subiect şi cu Mihai Zlat, de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual. Întrebat cum s-a ajuns la această situaţie, acesta a spus că "personal, mi-e greu de crezut că s-a întâmplat aşa ceva. Domnul Dragnea, din ce ştiu, a avut un regim de detenţie privilegiat faţă de deţinuţii de drept comun. Dacă s-a întâmplat aşa ceva, a existat o cercetare în cadrul ANP şi apoi o cercetare de către poliţie sau Parchet. După cercetări, probabil s-a dat deja o soluţie sau se va da o soluţie legală". 

În ceea ce priveşte plângerea penală pe care ar fi depus-o Liviu Dragnea, Zlat spune că "dacă s-a întâmplat aşa ceva, cu siguranţă cercetările care se fac sau au fost făcute vor releva ce s-a întâmplat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel