Liviu Dragnea, anunț BOMBĂ pentru oamenii de afaceri. Ce face ANAF

Liviu Dragnea face un anunț bombă, vizați fiind oamenii de afaceri. Liderul PSD  scrie pe Facebook că a "cerut guvernului #PSD ca, în această săptămână, să elimine corvoada numită #Formularul088!"

"În 2016, Formularul 088 a fost coșmarul oamenilor de afaceri. O povară birocratică, din cauza căreia mii de firme românești au fost blocate abuziv! Dealtfel, este prima dată, în ultimii 8 ani, când numărul de firme închise a fost mai mare decât cel al firmelor înființate.

Am spus, în Programul de guvernare, că măsurile de simplificare și debirocratizare constituie o prioritate pentru noi. Am și dovedit acest lucru, eliminând cele #102taxe nefiscale.

Continuăm! ANAF-ul trebuie să-și facă treaba, fără a pasa însă responsabilitatea pe spatele antreprenorilor corecți. De aceea, am cerut guvernului #PSD ca, în această săptămână, să elimine corvoada numită #Formularul088!

P.S. Nu există implicații bugetare, din contră, va stimula crearea de noi companii.", a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

După anunțul lui Dragnea, preşedintele ANAF, Dragoş Doroş, a declarat că miercuri are loc prima şedinţă specială cu directorii şi vicepreşedinţii de la Fisc pe tema eliminării formularului 088.

Dragoş Doroş a declarat că ANAF va face o evaluare a consecinţelor eliminării acestui formular, evaluare pe care o va trimite către ministrul de Finanţe şi premierului Sorin Grindeanu. "Astăzi are loc prima şedinţă la ANAF pe tema eliminării formularului 088. Va avea loc o evaluare ca să stabilim cum şi în ce fel se poate elimina", a declarat Dragoş Doroş, potrivit Capital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel