Liviu Dragnea, ambasadori: Văd cu o mare invidie ce fac

Marţi, 29 august, Liviu Dragnea a spus că vede "cu o mare invidie" activitatea ambasadorilor străini acreditaţi la Bucureşti, care susţin interesele economice ale ţărilor lor. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat: "Mi-am exprimat cu toată sinceritatea şi foarte clar aprecierea faţă de personalul diplomatic, de ambasadori. Dar nu mi-am permis să dau lecţii de diplomaţie, nu mi-am permis să dau sfaturi, sunt oameni care au vorbit şi care vor discuta despre chestiuni care se repetă. Dar văd cu mare invidie, de o perioadă, ce fac ambasadorii în Bucureşti, adică văd cu câtă sârguinţă, cu câtă tenacitate şi determinare susţin interesele economice şi promovează interesele economice ale ţărilor lor şi a fost doar o rugăminte ca şi ambasadorii noştri să facă acest lucru, în afară de sarcinile pe care le primesc de la Preşedinţie, MAE şi de la alte instituţii din România - să nu uităm totuşi că dimensiunea economică este acum printre cele mai importante, dacă nu cel mai important domeniu pe care îl urmăreşte fiecare ţară. Aţi văzut, de câte ori vine un înalt oficial din orice ţară în România vine cu listă de interese clare, concrete, economice pentru ţara lui, pentru companii din ţara lui".

"Cred că trebuie să avem o mult mai mare implicare în acest domeniu şi fiecare, în poziţia pe care o avem - preşedinte de Cameră, premier, preşedinte de Senat, de ţară şi ambasadori -, să ne gândim că tot ceea ce facem trebuie să aibă direct sau indirect o contribuţie la o viaţă mai bună pentru români, adică poate ne implicăm mai mult în acest domeniu economic", a mai spus Liviu Dragnea.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel