Liviu Dragnea acuză atacuri mizerabile din PSD și din exterior. "Nu mai rabd"

Liviu Dragnea a anunțat un membru sigur al echipei sale de conducere a PSD-ului, el fiind singurul candidat la funcția de președinte de partid. Președintele interimar al PSD acuză atacuri "mizerabile" din partid și din afara lui și spune c va răbda până al congres.

"Îmi cer scuze sincer că sunt unic candidat la funcția de președinte al partidului. Colegii mei sunt martori, am încercat în două rânduri, opunându-mă prin vot și eu, și Victor Ponta, la orice fel de criteriu pentru colegii noștri. Nu știu acum care a fost cea mai bună decizie, aș fi vrut să fie o competiție dar, pe de altă parte, nu mai rabd decât până în data congresului să nu răspund unor atacuri mizerabile, care vin și din interior, și din exterior", a declarat liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, în cadrul Conferinței județene de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud, scrie Agerpres

Liviu Dragnea și-a stabilit deja echipa de conducere a partidului. Valeriu Zgonea va fi președinte executiv, funcție deținută de Liviu Dragnea când partidul era condus de Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel