Liviu Dragnea a vorbit cu Cioloș! Întrebare cheie pentru premier

Liviu Dragnea susține că a avut discuții telefonice cu premierul Dacian Cioloș, dar la o primă întâlnire față în față ar dori să îl întrebe de ce îl mai susține pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, cel împotriva căruia a trecut o moțiune simplă în Parlament.

"Ce mă nemulțumește pe mine, este faptul că îl ține în brațe în continuare pe ministrul Agriculturii. Avem o moțiune simplă care a trecut împotriva ministrului Agriculturii în Parlament, chiar nu înțeleg de ce îl susține în continuare", a spus Liviu Dragnea, la DC News Live.

Liderul PSD a reacționat extrem de dur și la atacurile ministrului Justiției, Raluca Prună, îndreptate împotriva Parlamentului.

"Atacurile tehnocraților la adresa Parlamentului vor fi sancționate. Oamenii ăștia nu înțeleg să respecte Parlamentul, care este forul legislativ și forul care le-a acordat încrederea.

Probabil că după ce au auzit de la mine și de la domnul Tăriceanu că nu vom depune moțiune de cenzură au prins ceva aripi. S-ar putea să își fi făcut o impresie greșită", a mai precizat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel