Liviu Dragnea a găsit o nouă locație pentru Teatrul Nottara

Roxana Neagu / 07 dec 2015 / 18:55 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Dragnea face o propunere Guvernului, ca reprezentant al PSD, propunere venită din partid. 

Liviu Dragnea a declarat, luni, că Teatrul Nottara ar putea să îşi desfăşoare activitatea la Casa de Cultură a Ministerului de Interne, propunere venită din partea unui coleg de-ai săi de partid şi pe care o face Guvernului.

"Un coleg de-al nostru, domnul deputat Zisu, a făcut o propunere şi mi se pare foarte bună şi o transform într-o propunere publică pentru Guvern. De exemplu, a apărut situaţia cu câteva teatre, este vorba în primul rând de Teatrul Nottara pe care îl ştim cu toţii şi cu care am crescut cu toţii. Există, din câte ştiu eu, Casa de Cultură a Ministerului de Interne care eu sunt sigur că are avize de la ISU unde s-ar putea desfăşura activitatea Teatrului Nottara. Mai pot exista şi alte spaţii publice şi cred că Ministerul Culturii şi prim-ministrul nu ar trebui să lase aceste instituţii în situaţia în care sunt acum să nu mai funcţioneze", a spus Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că şi la Palatul Parlamentului se pot găsi spaţii care s-ar putea amenaja pentru funcţionarea teatrelor, iar o altă idee a colegilor săi a fost ca Teatrul Foarte Mic să îşi desfăşoare activitatea la Cercul Militar. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29