Liviu Dragnea, așa cum nu l-ați mai văzut - Foto

Liderul social-democrat Liviu Dragnea, care se află, începând de marți, într-o vizită oficială în Israel alături de alți membri PSD, a purtat o kippah (acoperământ pentru cap) atunci când a vizitat Memorialul Yad Vashem, edificiu închinat victimelor Holocaustului.

 

Ieri am vizitat muzeul Yad Vashem, din Ierusalim, chiar în ziua în care s-a comemorat împlinirea a 75 de ani de la Pogromul de la București. Memorialul Yad Vashem este un edificiu închinat victimelor Holocaustului.

 
 

Potrivit unui comunicat al PSD, Liviu Dragnea a depus, joi, o jerbă de flori la Muzeul Yad Vashem din Ierusalim, chiar în ziua în care s-a comemorat împlinirea a 75 de ani de la Pogromul de la București.

Delegatia PSD, condusa de Liviu Dragnea, a vizitat Sala comemorativa - o structura conica inalta de 9 metri si gravata in bazalt negru cu numele evreilor din lagarele de exterminare din Europa Centrala si de Est -, Memorialul copiilor - o constructie impresionanta, in interiorul careia se afla, luminand in intuneric lumanari pentru fiecare suflet de copil pierdut in lagarele naziste si in care sunt citite, in continuu, numele copiilor care au pierit acolo-, Valea comunitatilor si Sinagoga.

Presedintele PSD a fost profund impresionat de documentarele care ruleaza in interiorul Memorialului cu marturiile zguduitoare ale victimelor care au supravietuit iadului din lagarele de exterminare. " Avem obligatia morala sa nu uitam niciodata aceste orori si sa nu mai permitem ca, vreodata, omenirea sa mai treaca printr-un astfel de cosmar. Peste suferinta evreilor care au trait in acea perioada neagra din istorie nu trebuie sa se astearna uitarea", a spus emoționat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a publicat, vineri, pe pagina sa de socializare câteva fotografii din timpul vizitei la edificiul din Ierusalim, închinat victimelor Holocaustului, într-una dintre ele putându-se observa că poartă o kippah.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel