Liviu Arteni nu mai vede viața fără Israela Vodovoz: ”Eu mor în câteva zile!”

Liviu Arteni este zdruncinat de vestea că soția sa Israela a murit.

 

Fostul soț al Israelei Vodovoz nu-și poate reveni din șoc, după ce aflat că aceasta a murit din cauza unei probleme medicale. Contactat telefonic de Cristi Brancu, Liviu Arteni a mărturisit că nu mai vede viața fără Israela. ”„Cristi, tu ești, mă? Așaaaa. Băiat de băiat ești! (…) Nu vreau să joc teatru. Vreau să spun un singur lucru. Și cu inima pe inimă.

”Eu mor”

Eu mor în câteva zile că mă așteaptă ea pe mine. Am zis că nu are rost să mai trăiesc. Nu, nu…a fost vorba strict de comunicare. Atât de mult am iubit comunicarea și iubesc în continuare comunicarea. Îți spun sincer. Îmi place să vorbesc cu oameni. Să vedem unde mergem. În ce direcție mergem. Ea a înțeles. Ea s-a supărat. Îți dau cuvântul meu de onoare. Nu a vrut să mă accepte…nu a vrut să accepte adevărul meu”, a declarat Liviu Arteni, la Antena Stars.

Moartea Israelei Vodovoz (70 de ani) a murit singură, în apartamentul în care a trăit multe momente fericite, înainte ca mariajul cu tinerelul Liviu Arteni să eșueze într-un scandal public.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel