LIVETEXT: CFR Cluj-CSU Craiova, rezultat în Liga 1

CFR Cluj
CFR Cluj

CFR Cluj a primit vizita Craiovei în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal. Craiova s-a impus cu 0-3.

LIVETEXT CFR Cluj- CSU Craiova: DC News v-a ținut la curent cu cele mai importante evenimente ale partidei dintre CFR Cluj și CSU Craiova, încheiată cu scorul de 0-3.

Min. 75 - GOOOLLL!!! Umilință totală pentru CFR Cluj. Ivan reușește dubla (0-3)

Min. 44 - GOOOLLL!!! CFR este în genunchi. Zlatinski majorează scorul după un contraatac superb al Craiovei (0-2)

Min. 30 - GOOOLLL!!! Craiova dă lovitura la Cluj. Andrei Ivan deschide scorul după un șut superb din afara careului (0-1)

------

Echipele de start:

CFR Cluj:

Traian Marc - Tiago Lopes, Ionuț Larie, Răzvan Horj, Andrei Peteleu - Tomislav Gomelt, Filipe Nascimento - Tomislav Sorsa, Alexandru Păun, Ciprian Deac - Amdel Omrani

CSU Craiova:

Pedro Mingote - Radoslav Dimitrov, Andrei Dumitraș, Alexandre Barthe, Marius Briceag - Hristo Zlatinski, Vladimir Screciu - Alexandru Baluță, Nicușor Bancu, Filip Jazvici - Andrei Ivan

ȘTIREA INIȚIALĂ

LIVETEXT CFR Cluj- CSU Craiova: Fără drept de participare în cupele europene, din cauza procesului de insolvență în care este implicată, CFR Cluj nu are decât varianta victoriei în cazul în care mai speră la titlul de campioană.

LIVETEXT CFR Cluj- CSU Craiova: În cazul unei victorii ardelenii s-ar apropia la doar 2 puncte de fotoliul de lider, împărțit de FCSB (cu un joc mai puțin, și care urmează să dispute mâine derby-ul cu eterna rivală, Dinamo), și Viitorul lui Gică Hagi. Astfel, CFR este mare favorită în acestă partidă.

LIVETEXT CFR Cluj- CSU Craiova: De partea cealaltă, cu evoluții oscilante, CSU Craiova se află abia pe poziția a 5-a cu doar 28 de puncte. Situația din sânul formației oltene pare foarte tensionată după ce Craiova a pierdut surprinzător pe teren propriu prima manșă în semifinalele Cupei României, împotriva celor de la FC Voluntari.

LIVETEXT CFR Cluj- CSU Craiova: Totuși, având în vedere că oltenii nu mai au nimic de pierdut, dar și faptul că în cele 5 întâlniri cu CFR echipă gazdă ardelenii s-au impus o singură dată, ne așteptăm la o partidă echilibrată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel