LIVETEXT: Barcelona-Juventus, rezultat Champions League

Barcelona a primit vizita lui Juventus în sferturile de finală a UEFA Champions League. După ce au pierdut în tur la Torino cu (3-0), catalanii au remizat (0-0). Astfel, drumul Barcelonei în UEFA Champions League s-a încheiat.

LIVETEXT BARCELONA - JUVENTUS: Barcelona avea nevoie să câștige cu 3-0 pentru a duce meciul în prelungiri, sau 4-0 pentru a se califica direct.

LIVETEXT BARCELONA - JUVENTUS: Barcelona nu a mai reușit minunea, când pierdea la Paris (4-0), și reușea să câștige pe Camp Nou cu (6-1), golul calificării fiind marcat în ultima fază. 

LIVETEXT BARCELONA - JUVENTUS: Barcelona a ratat calificarea și un obiectiv important în acest sezon. 

LIVETEXT BARCELONA - JUVENTUS: DC News vă ține la curent cu cele mai importante evenimente din partida Barcelona - Juventus, programată de la ora 21:45.

Min. 90 - final de meci pe Camp Nou. Surprinzător, partida s-a încheiat fără niciun gol. Barcelona a fost echipa care a presat, însă Juventus a dat dovadă de maturitate și de o excelentă organizare, lăsând impresia că se poate apăra cu ușurință în fața atacurilor catalane. Juventus s-a calificat în semifinale.

Min. 45 - pauză pe Camp Nou. După 45 de minute Barcelona și Juventus se află la egalitate, 0-0. Barcelona a dominat copios partida, având și ocaziile, dar Juventus rezistă foarte bine tactic, reușind chiar să aibă o bună posibilitate de a deschide scorul prin Higuain. Urmează 45 de minute în care Barca nu mai are nimic de pierdut, va trebui să se arunce în atac, întrucât are nevoie de 3 goluri fără să primească niciunul.

---

ECHIPELE DE STAT:

Barcelona:

Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar

Juventus:

Buffon - Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic - Cuadrado, Dybala, Mandzukic - Higuain

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel