LIVE SCORE SIMONA HALEP - HEATHER WATSON în OPTIMI la MIAMI, luni, de la 18:00

SIMONA HALEP - HEATHER WATSON LIVE SCORE. Simona Halep o întâlnește pe Heather Watson în optimile de finală la Miami, luni. Meciul dintre Simona Halep și Heather Watson va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO, începând cu ora 18:00.

6-4 - Simona Halep a învins-o pe Heather Watson cu scorul de 6-3, 6-4 și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami.

5-4 - Watson reduce din diferență. Se pare că discuția cu antrenorul său a ajutat-o.

5-3 - Simona Halep mai câștigă un game și se aproprie de calificarea în serturile de finală ale turneului de la Miami.

4-3 - Simona preia conducerea. Sportiva noastră a câștigat un game în care lui Watson nu i-a ieșit nimic. De aceasta dată a venit rândul ei să dea cu racheta de pământ. Ambele sportive și-au chemat antrenorii.

3-3 - Sportiva britanică reușește să egaleze și revine în set!

3-2 - Simona preia conducerea în meciul cu Heather Watson! 

2-2 - Simona Halep egaliează!

1-2 - Sportiva britanică preia conducerea. La un moment dat, Simona a dat cu racheta de pământ, nemulțumită fiind de jocul ei.

1-1 - Simona Halep egalează și Watsen urmează la serviciu.

0-1 - Heather Watson a început bine setul secund și a câștigat primul game.

Setul 2 a început.

Un spectator a leșinat în pauza dintre seturi. Acestuia i se acordă îngrijiri medicale. Setul secund va începe după ce se rezolvă această problemă.

6-3 - Simona Halep câștigă primul set! Sportiva noastră a câștigate 5 game-uri la rând.

5-3 - Simona Halep se distanțează și se apropie de câștigarea primului set.

4-3 - Simona Halep câștigă 3 game-uri consecutiv și preia conducerea în primul set. 

3-3 - Sportiva noastră reușește să egaleze și are serviciul. Jocul celor două sportive nu este constant. Ambele au perioade bune, apoi încetinesc motoarele.

2-3 - Simona Halep reduce din diferență. Până acum Heather Watson joacă ca o sportivă mult mai bună decât locul 69 WTA.

1-3 - Heather Watson câștigă game-ul la 0 și se îndepărtează de Simona.

1-2 - Watson preia din nou conducerea. De această dată game-ul a durat foarte puțin.

1-1 - Simona Halep a cpndus cu 40-30, dar a fost egalată. Watson a avut de mai multe ori avantaj, dar a ratat lovitura câștigătoare. În aceeași situație s-a aflat și Halep. În cele din urmă, sportiva noastră a reuști să căștige game-ul, care a durat aproape 15 minute.

0-1- Simona Halep a condus cu 30-0, dar Heather Watson a întors scorul la 30-40 și a câștigat game-ul.

Meciul dintre Simona Halep și Heather Watson a început cu serviciul sportivei noastre.

Simona Halep și Heather Watson au intrat pe teren. Vremea este frumoasă la Miami, iar temperatura aerului se ridică la 28 de grade.

----

SIMONA HALEP - HEATHER WATSON LIVE SCORE. Simona Halep deschide ziua în turneul WTA de la Miami, a cincea favorită urmând să o întâlnească pe Heather Watson în primul meci de pe terenul 1, a treia arenă a complexului de la Key Biscayne, de la ora 18:00, ora României.

SIMONA HALEP - HEATHER WATSON LIVE SCORE. Nu este prima dată când Simona Halep o întâlnește pe Heather Watson.

SIMONA HALEP - HEATHER WATSON LIVE SCORE. Cu Heather Watson, care are 23 de ani, Simona Halep a jucat de două ori până acum și de fiecare dată a învins-o pe britanică. La US Open, în 2013, a fost 4-6, 6-4, 6-2, iar un an mai târziu la Roland Garros, 6-2, 6-4.

SIMONA HALEP - HEATHER WATSON LIVE SCORE. Heather Watson a analizat jocul Simonei Halep înainte de meciul din optimile de finală.

[citeste si]

"Îi știu foarte bine jocul. Am urmărit-o de multe ori la televizor. În plus, am și jucat de câteva ori una împotriva celeilalte.

Este clar că este o jucătoare excelentă și este extrem de competitivă. Nu va fi un meci ușor, dar nu cred că în acest stagiu al turneului mai există meciuri ușoare. Abia aștept să joc din nou cu ea și vreau să mă bucur de acest eveniment", a spus Watson, potrivit ESPN.

SIMONA HALEP - HEATHER WATSON LIVE SCORE. Beneficiară a unui wild card, Heather Watson a eliminat-o în turul al doilea pe a 20-a favorită, americanca Sloane Stephens, iar în turul trei pe Yannina Wickmayer, din Belgia. Simona vine după o victorie concludentă, 6-4, 6-1, cu Julia Goerges.

SIMONA HALEP - HEATHER WATSON LIVE SCORE. Tot pe terenul 1 vor evolua luni şi celelalte două românce ajunse în "optimi": Monica Niculescu va juca în a treia partidă (în jurul orei 21:00) cu Johanna Konta, iar Irina Begu în cea de-a cincea (nu mai devreme de 00:00), împotriva lui Madison Keys.

SIMONA HALEP - HEATHER WATSON LIVE SCORE. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla scorul partidei dintre Simona Halep și Heather Watson. Meciul va debuta la ora 18:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel