Urmărește emisiunea live


LIVE SCORE SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER, meci ROMÂNIA - GERMANIA în FED CUP

Simona Halep (6 WTA) a fost învinsă, duminică, de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, iar Germania a preluat conducerea cu 2-1 în întâlnirea cu România din barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup, care se desfășoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Jucătoarea germană a avut nevoie de o oră și șapte minute pentru a-și adjudeca victoria în fața Simonei Halep, care a început meciul cu un bandaj la glezna stângă după accidentarea de sâmbătă.
Angelique Kerber a arătat un joc solid, cu puține greșeli încă din debutul meciului, ea adjudecându-și primul ghem la 0. Jucătorea germană a condus cu 3-1, 4-2 și 5-2, agățându-se de fiecare punct pe serviciul Simonei Halep. De partea cealaltă, jucătoarea română nu s-a regăsit în momentele importante, făcând în cele 36 de minute ale primului set 18 greșeli neforțate. De altfel, la scorul de 2-5, ea a părut resemnată, fără dorința de a încerca o revenire, cedându-și serviciul la 30.

În setul secund, Kerber a reușit să se impună mult mai ușor, chiar dacă Halep a câștigat primul ghem pe serviciul ei. Numărul 3 mondial a făcut imediat re-break, apoi s-a instalat la conducere, distanțându-se la 4-2 și câștigând în final cu același scor ca primul set, 6-2.

În acest meci, Kerber a făcut 23 de greșeli neforțate, față de cele 26 ale Simonei Halep. De asemenea, ea a câștigat 6 din cele 10 șanse de break avute, în comparație cu Halep (2 din 5).


Iată defășurarea meciului:

SETUL 2: SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE

2 - 6 Simona Halep a pierdut și setul doi. Angelique kerber face 2-1 pentru Germania în meciul de Fed Cup cu România.

2 - 5

2 - 4

2 - 3

2 - 2

1 - 2

1 - 1

1 - 0

0 - 0

SETUL 1: SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE

2 - 6 Simona Halep a pierdut primut set în fața adversarei sale Angelique Kerber. Sportiva din Germania a câștigat primul set pe serviciul Simonei Halep, valorificându-și prima minge de set de care a beneficiat. 

2 - 5

2 - 4

2 - 3

1 - 3 Angelique Kerber a reușit break-ul pe serviciul Simonei Halep. Sportiva noastră a a trimis în afara terenului, la limită, la ultima minge a game-ului, iar decizia arbitrului a făcut-o să arunce racheta.

1 - 2

1 - 1

0 - 1 

0 - 0

Simona Halep și Angelique Kerber au intrat pe teren.

---------

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. Simona Halep și Angelique Kerber s-au mai duelat.

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. La confruntările directe, Simona Halep are avantaj în fața adversarei sale de duminică: 3-0 cu Kerber (ultima victorie, anul trecut, la Toronto).

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. Simona Halep a învins-o, sâmbătă, pe Andrea Petkovic cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4 și România a restabilit egalitatea (1-1) la finalul primei zile a întâlnirii cu Germania, din cadrul barajului de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup.

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. "A fost un meci foarte strâns. Andrea a jucat foarte bine. Am condus destul de mult, aș fi putut termina mai ușor meciul, dar ea a luptat până la ultima minge. Mă bucur că am câștigat, chiar dacă a fost în trei seturi, este un meci care mă va ajuta mult pe viitor. Sper să nu mai am meciuri așa lungi pentru că nu prea îmi plac. Mie nu mi s-a părut că am fost foarte nervoasă față de alte meciuri, am luptat pentru fiecare minge. Am greșit câteva mingi ușoare și am fost puțin frustrată la un moment dat, dar cred că am avut o atitudine OK", a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. Simona Halep a zis că accidentarea la glezna stângă nu este atât de gravă și va putea juca duminică în meciul cu Angelique Kerber.

[citeste si]

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. "Am văzut și eu reluarea la televizor, am căzut cam urât, nu am realizat pe moment. Am încercat să îmi văd de joc, deși am avut dureri, dar nu nu au fost așa de mari, nu cred că e grav. S-a umflat un pic glezna, dar am mai avut așa ceva, e normal, așa că mâine o să joc. Va fi un meci mai greu mâine, va fi mai multă presiune, dar trebuie să lupt și să gândesc pozitiv", a menționat Simona Halep.

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. Al doilea meci de simplu al zilei de duminică le va opune pe Irina Begu (35 WTA) și Andrea Petkovic (30 WTA). La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu și Annika Beck/Julia Goerges.

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. În Fed Cup, România și Germania au mai jucat o singură dată, în 1975, când RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, în sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a învins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus și Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

SIMONA HALEP - ANGLIQUE KERBER LIVE SCORE. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea în format LIVE SCORE meciul dintre Simona Halep și Angelique Kerber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel