LIVE SCORE MONICA NICULESCU - JOHANNA KONTA în OPTIMI la MIAMI, luni, de la 22:00

MONICA NICULESCU - JOHANNA KONTA LIVE SCORE. Monica Niculescu o întâlnește pe Johanna Konta, luni, în optimile de finală de la Miami. Meciul dintre Monica Niculescu și Johanna Konta va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO începând cu ora 22:00.

2-6 - Johanna Konta a câștigat meciul cu Monica Niculescu și se califică în sferturile de finală ale turneului Miami Open.

2-5 - Pentru prima dată în acest meci, Monica Niculescu câștigă al doilea game consecutiv. 

1-5 - Monica Niculescu câștigă primul game al setului secund. Este primul game din acest meci în care sportiva noastră nu a așteptat greșala adversarei.

0-5 - Johanna Konta se aproprie cu pași repezi de finalul partidei și de calificarea în sferturile de finală ale turnelului Miami Open.

0-4 - Monica Niculescu pare că a renunțat deja la joc. E nevoie de un miracol ca sportiva noastră să întoarcă acest meci.

0-3 - Johanna Konta câștigă al trelea game al setului secund. Oricât ne-am dori ca Monica să se califice, trebuie să recunoaștem că acest meci aparține britanicei.

0-2 - Monica Niculescu pierde game-ul, deși a avut două mingi de break.

0-1 - Sportiva britanică câștigă primul game al setului secund.

Setul 2 a început!

2-6 - După numai 35 de minute, Iohanna Konta câștigă primul set al meciului.

2-5 - Monica Niculescu rămâne în set, câștigând al doilea game al său, pe serviciu propriu.

1-5 - Johanna Konta domină autoritar setul și se apropie de câștigarea lui.

1-4 - Monica Niculescu reușește să câștige primul game al meciului și reduce din diferență.

0-4 - Monica Niculescu mai pierde un game și sportiva britanica se distanțează considerabil.

0-3 - Konta câștigă al treilea game consecutiv și primul set nu arată bine pentru Monica Niculescu.

0-2 - Konta câștigă al doilea game al meciului și se distanțează.

0-1 - Konta câștigă primul game al meciului. Niculescu va avea un meci greu.

Monica Niculescu și Johanna Konta au intrat pe teren și se încălzesc. Reamintim faptul că Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Miami Open. Apoi urmează Irina Begu, care va juca de la ora 02:00.

---

MONICA NICULESCU - JOHANNA KONTA LIVE SCORE. Monica Niculescu s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului WTA Premier de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, și s-a alăturat astfel Simonei Halep și Irinei Begu.

MONICA NICULESCU - JOHANNA KONTA LIVE SCORE. Monica Niculescu, desemnată cap de serie numărul 32 la Miami Open, a trecut de Coco Vandeweghe (SUA) cu 6-4, 6-1, după o oră și 42 de minute.

MONICA NICULESCU - JOHANNA KONTA LIVE SCORE. Coco Vandeweghe (24 ani, 38 WTA) câștigase primele două partide cu Monica, în 2013, în primul tur la Stanford, cu 6-0, 6-3, și anul trecut la Eastbourne, în primul tur, cu 7-5, 2-6, 6-1.

MONICA NICULESCU - JOHANNA KONTA LIVE SCORE. Monica Niculescu (28 ani, 33 WTA), aflată în optimi și la dublu, și-a asigurat un cec de 67.590 dolari și 120 de puncte WTA.

[citeste si]

MONICA NICULESCU - JOHANNA KONTA LIVE SCORE. Următoarea sa adversară este britanica Johanna Konta (24 ani, 23 WTA), care a dispus în trei seturi de rusoaica Elena Vesnina, cu 4-6, 6-1, 7-6 (3).

MONICA NICULESCU - JOHANNA KONTA LIVE SCORE. Cele două sportive s-au mai întâlnit. Monica Niculescu s-a impus în singura confruntare cu Johanna Konta, anul trecut, în sferturi la Nottingham, cu 6-2, 2-6, 6-2

MONICA NICULESCU - JOHANNA KONTA LIVE SCORE. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea scorul partidei dintre Monica Niculescu și Johanna Konta. Meciul va fi transmis în format LIVE SCORE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel