EXCLUSIV  LISTĂ PSD europarlamentare. Florin Iordache, prima declarație

Florin Iordache
Florin Iordache

Florin Iordache a vorbit despre candidatura sa la alegerile europarlamentare despre care s-a tot vehiculat în presă în ultimele 24 de ore. 

Florin Iordache a vorbit, pentru DCNews, pe tema candidaturii pe lista PSD la alegerile europarlamentare, informație apărută, ieri, în media. Parlamentarul a declarat că nu candidează și a glumit spunând că poate vor alții să scape de el punându-l pe un loc eligibil.   

"Nu candidez. Poate vor ei să scape de mine, poate asta o fi. În mandatul acesta avem niște lucruri pe care trebuie să le terminăm. Vom vedea ce gânduri au cu mine. Cel mai important proiect (n.r. din acest mandat al lui Florin Iordache) este legislația în ceea ce privește justiția, să terminăm odată cu acest subiect", a declarat social-democratul.

Citește și: Manda: Aș fi votat moțiunea împotriva lui Tudorel Toader. Poate găsim unul mai sprinten

"Mi-aș dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda"

"Ce îmi doresc pentru europarlamentare e să avem o listă de candidaţi patrioţi, care să fie patrioţi în Europa, ca să se bată pentru România, să sprijine mai multe fonduri UE şi să se implice în interesul major al acestei ţări. Nu am promis niciun loc la nimeni. Dar mi-aş dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda şi o să îl sprijin în partid pentru asta, pentru că ştiu că e un om care se bate şi e fără frică", a declarat duminică Liviu Dragnea.  

Citește și: Situație incredibilă în învățământ! Studenții, OPRIȚI să intre în sală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel