Lista oficială a PNL pentru europarlamentare. Antonescu: Depunem moțiune de cenzură dacă Ponta nu ia două măsuri cerute de noi

Biroul Politic Național al PNL a validat lista partidului pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai. La sfârșitul unei ședințe care a durat aproximativ cinci ore, președintele PNL, Crin Antonescu, a amenințat guvernul Ponta cu moțiune de cenzură dacă până la 1 mai Executivul nu reduce CAS cu 5% la angajator și nu ia măsura neimpozitării profitului reinvestit.

Lista oficială a PNL pentru europarlamentare cuprinde 4 actuali europarlamentari, doi foști membri ai Legislativului de la Strasbourg, pe vicepreședintele partidului Mircea Diaconu și pe Mihai Țurcanu, fostul șef al ANSVSA.

1. Norica Nicolai

2. Adina Vălean

3. Ramona Mănescu

4. Cristian Buşoi

5. Renate Wener

6. Mircea Diaconu

7. Eduard Hellvig

8. Mihai Ţurcanu

"Decizia PNL este următoarea. Cerem guvernului Ponta 3 să adopte până la 1 mai anul curent măsura scăderii CAS cu 5% şi măsura neimpozitării profitului reinvestit. Dacă nu se va întâmpla, atunci PNL va depune moţiune de cenzură", a declarat Antonescu, la capătul ședinței BPN.

Antonescu a explicat că nu va depune în zilele ce urmează împreună cu PDL o moțiune de cenzură "pentru că nu ai pe ce. Trecerea fulgerătoare prin Parlament, micul discurs al dlui Ponta care nu a fost altceva decât o înţelegere cu Traian Băsescu...".

Președintele PNL a precizat că Eugen Nicolăescu este coordonatorul la nivel de București a campaniei pentru europarlamentare, iar Rareș Mănescu, primarul sectorului 6, este secretarul general al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel