EXCLUSIV  LISTĂ NOU GUVERN. Tehnocrații care vin după alegerile din 6 decembrie 2020

Guvern Foto: Crișan Andreescu
Guvern Foto: Crișan Andreescu

Am găsit lista viitorului Guvern! Ținând cont că PNL este pe locul doi și, desigur, liberalii se gândesc la guvernare, va fi un Executiv plin de tehnocrați care să fie pe placul președintelui Klaus Iohannis. Jurnalistul Val Vâlcu a venit cu cele mai așteptate nume!

Iată lista viitorului Guvern, plin de tehnocrați, pe placul lui Klaus Iohannis, după alegerile din 6 decembrie:

Premier - Florin Cîțu. A ratat șansa, la începutul anului, să fie premier când Covidu' i-a furat funcția, dar acum viitorul îi surâde. 

Ministrul Sănătății - Violeta Alexandru. Când apare, fuge orice boală de frică să nu o dea afară ca pe liftiera de la minister.

Ministrul Educației - Ion Ștefan (cunoscut drept ”ministrul Grindă”). Se califică ”datorită” gafelor sale în ceea ce privește limba română. L-ați văzut, l-ați auzit cum vorbește, gata! Postul e al lui. Aici nu e loc de tăgadă. N-are concurență.

Ministrul Muncii - Ludovic Orban. Să nu uităm că ”făcea față” unui job part-time aflat în județul Mureș, în condițiile în care mereu era la București, full-time, cu treburile partidului. El a dovedit că se pot încasa bani de la job în timp ce lucra la campania electorală a PNL. Pentru vremurile actuale, un tehnocrat care se pricepe la telemuncă este tot ce aveam nevoie.

Ministrul Finanțelor - Patriarhul Daniel. Știe să facă bani și trebuie avut grijă și de Biserică.

Ministrul Afacerilor Interne - Ionel Dancă. Cum țipă puțin la infractori, o iau ăia la fugă. Nu mai au nicio șansă când apare Ionel Dancă după ce țipă la TV! Îi pune la pământ cu vorbele sale grele.

Ministrul Culturii - Marian Ceaușescu. Știe cu new media, iar vocabularul său îl recomandă pentru acest portofoliu.

Ministrul Transporturilor - Emil Boc. Lasă primăria și vine în Capitală. A făcut naveta București-Cluj cât a fost premier. Și atunci, evident, se pricepe și la transporturi.

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri - Violeta Vijulie. Dacă a supraviețuit salariului uriaș de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici unde a numit-o PNL, se va descurca și aici.

Ca să scape de Monica Anisie, liberalii îi vor găsi o funcție bine plătită.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel