Listă miniștri Guvern PNL. Orban, după discuția cu Iohannis

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Ludovic Orban a făcut, la finalul consultărilor de la Cotroceni, o precizare importantă despre lista noului Cabinet.

Ludovic Orban a declarat, la finalul consultărilor de la Cotroceni, că o listă a noului Cabinet va fi făcută publică numai după ce va exista o decizie în forurile statutare ale PNL și după ce vor fi purtate discuții cu alte partide.

„Am prezentat președintelui României Klaus Iohannis mandatul acordat de PNL, în cadrul consultărilor constituționale, după căderea Guvernului PSD. Poziția PNL e foarte clară. În cazul în care există posibilitatea unui acord pentru anticipate, noi susținem revenirea la popor, încredințarea cât mai rapidă cetățenilor români a posibilității de a decide un nou Parlament. În cazul în care nu e posibil acest lucru și dacă ioahnnis ne solicită să formeze guvernul, PNL este pregătit să formeze un guvern în jurul PNL. Voi prezenta public o listă a Cabinetului numai după numai după o decizie a forului statutar al PNL și a discuțiilor cu alte partide", a afirmat Ludovic Orban, la finalul consultărilor de vineri la Cotroceni, cu Klaus Iohannis.

Întrebat dacă PNL e dispus să formeze un Guvern cu PMP, UDMR, Ludovic Orban a răspuns: „Suntem la debutul consultărilor. Vom urmări pozițiile exprimate de partidele politice. Sigur că din partea noastă există disponibilitate la dialog, cooperare, noi ne dorim ca formațiunile politice care au contribuit la căderea PSD să continue un proiect comun".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel