Lista lui Dughin: Năstase publică propria "listă secretă"

Foto: http://nastase.files.wordpress.com
Foto: http://nastase.files.wordpress.com

Fostul premier Adrian Năstase ironizează așa-zisa listă a  lui Dughin, considerat ideologul Kremlinului, și scrie că și-a spart singur blogul ca să găsească propria listă secretă a agenților de influență în Rusia.

"Fără a intra in jocurile dintre serviciile de informatii  ruso-ucrainiene, m-am gândit sa-mi “sparg” blogul si să găsesc lista agentilor mei de influentă in Rusia. Fiind cunoscut faptul că am incheiat operatiunile de influentă in NATO, UE si China, se stie ca am pornit o actiune de influentă si in Rusia", scrie fostul premier pe blogul său, într-o postare intitulată Lista mea secretă a agenților de influență în Rusiadupă ce numele său a apărut pe o presupusă listă a lui Dughin, publicată miercuri în presă.

Năstase redă, "în calitate de hacker profesionist", un articol al său din septembrie 2013, în care relata o întâlnire cu Dughin.

Un hacker dezvăluie țintele din România ale propagandei rusești

"Unii îl consideră un important filosof, sociolog şi politolog. Alţii îl etichetează drept ideologul neo-eurasiatismului şi promotor al unor teorii geopolitice obscure. Depinde în care parte a lumii te afli. Oricum ar fi, Aleksandr Gelyevich Dugin este un personaj interesant care, astăzi, s-a aflat în vizită la Fundaţia Europeană Titulescu.

Pasionat de Lucian Blaga şi prieten cu Jean Parvulesco, el mi-a mărturisit admiraţia sa pentru cultura românească şi mi-a împărtăşit câteva dintre ideile care, în viziunea sa, constituie punţi de legătură cu spaţiul eurasiatic, cea mai importantă dintre acestea fiind filonul ortodox profund al identităţii şi spiritualităţii româneşti. Desigur, discuţia a fost mult mai amplă, fiind abordate atât evoluţiile actuale în plan internaţional, cât şi posibile scenarii legate de viitoarea configuraţie geo-strategică a lumii", reia Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel