Lista „ciurucurilor” de care vrea Gigi Becali să scape de la Steaua

Becali
Becali

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a făcut o listă cu jucătorii din lotul echipei pe care îi consideră lipsiți de valoare și de care vrea să scape în această iarnă. Pe „lista neagră” a lui Becali se află Tiberiu Bălan, Novak Martinovici şi Adi Rocha.

„Nu am ce să fac cu Tibi Bălan, o să îi dau banii. Tibi Bălan a luat 200.000 de euro, cât nu a luat în toată viaţa lui de fotbalist. Asta a fost, o să îi ia pe toţi, dar îi fac şi eu şicane aşa cum pot eu. I-am spus să plece, iar el a zis că să termine contractul, atunci îi fac şi eu şicane. Tu vrei să stai la mine în casă obligatoriu? Du-te şi joacă în altă parte. Dacă iei 300.000, ce mai vrei? Îi dau toţi banii, doar să scap. Eu nu am spus că nu are dreptate el, îi fac şi eu şicane celui de care nu sunt mulţumit şi recunosc asta. Ciurucuri la Steaua nu vor mai fi şi de aceea mă gândesc foarte bine când fac transferuri, pentru că nu mai vreau ciurucuri. Cu greu am curăţat. Acum îi mai am pe Tibi Bălan, Martinovici, Rocha şi am curăţat terenul”, a declarat finanțatorul Stelei, la Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat că orice jucător de la Steaua este transferabil, cu excepţia mijlocaşilor defensivi Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii. „Orice jucător de la Steaua este transferabil, dar i-am spus lui Victor (n.r. - Becali) că pe Bourceanu şi Pintilii nu îi dau. Consider că ăştia sunt centrul de greutate al echipei şi fără ei nu pot face ce vreau în viitor”, a completat Becali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel