Lista arhivă SIPA. Traian Băsescu, reacție DURĂ: Nu merge. Băieți, cântați la altă masă

Traian Băsescu a reacționat după publicarea listei persoanelor care au vizitat arhiva SIPA. Acesta nu a uitat de alegerile din 2009, amintindu-le ”perdanților” că: ”nu eu v-am bătut, ci românii care n-au vrut să de țara pe mâna unora de țeapa lui Vântu.”

”De câteva săptămâmâni, “băieţii veseli” din media, din politică şi din breasla analiştilor se dau cu capul de toţi pereţii şi-şi dau ochii peste cap, explicând naţiunii două lucruri:

1. Cum au furat Băsescu şi “ai lui” alegerile prezidenţiale din 2009,

2. Cum a lăsat Băsescu de izbelişte arhiva SIPA.

Perdanţilor din 2009, care nici acum nu s-au împăcat cu gândul că au pierdut alegerile, le spun un lucru simplu: nu eu v-am bătut, ci românii, care n-au vrut să dea ţara pe mâna unora de țeapa lui Vântu, Voiculescu sau Patriciu. Aşa că, mai bine calmaţi-vă, pe Geoană nu-l veţi mai putea face niciodată Preşedinte al României. Aţi ratat.”, scrie fostul președinte pe Facebook.

Referitor la lista publicată de Ministerul Justiției acesta spune: ”În ceea ce priveşte SIPA, oricât încearcă “băieţii veseli“ să arunce responsabilitatea la CSAT, nu merge. Acest serviciu a fost înfiinţat prin ordin al ministrului, a fost subordonat strict Ministrului Justiţiei, nu a primit niciodată priorităţi informative de la CSAT, nu a fost niciodată analizat în CSAT şi nu a raportat niciodată CSAT sau Preşedintelui României.

Cu siguranţă, şi Predoiu şi Cazanciuc au încercat să arunce mizeria justiţiei la CSAT, sau, dacă se poate, la Preşedintele României. Vă imaginaţi ce-ar fi fost la gura “băieţilor veseli“ dacă picam în capcana de a lua eu, sau CSAT, decizii, legat de arhiva SIPA, în locul Ministrului Justiţiei? Ar fi fost ilegal şi ar fi dat ocazia “binevoitorilor” să ţipe că eu am copiat arhiva. Nu mai vorbim cum, ei, guralivii,ar fi fost “siguri” că eu organizez şantajarea judecătorilor şi procurorilor cu documente din arhiva SIPA.

Aşa că, băieţi, vă rog, cântaţi la altă masă. 

PS-În vrednicia lor propagandistică, “băieţii veseli“ afirmă că mapa profesională a unui magistrat, este tot una cu dosarul SIPA, ceea ce este o minciună.”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel