Links Associates, compania condusă de Corina Vințan, s-a extins în Serbia

corina vintan
corina vintan

Links Associates, compania condusă de Corina Vințan și specializată în comunicare strategică și consultanță în relații  și afaceri publice, și-a deschis reprezentanță la Belgrad. Potrivit unui comunicat de presă al companiei, extinderea regională face parte din strategia de dezvoltare.

Biroul din Serbia face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare la nivel european, obiectivele principale, pentru moment, fiind Belgrad și Bruxelles. Interesul pentru Bruxelles este alimentat de faptul că Links Associates a avut un număr important de clienți cu interese și proiecte legate de politicile comunitare.

"Serbia și-a demonstrat opțiunea pro-europeană și va deveni cu certitudine un hub pentru businessul din Balcanii de Vest. Am analizat cu atenție piața sârbă și considerăm potențialul acestei țări drept unul semnificativ. Negocierile de pre-aderare vor determina reforme structurale în administrație și în economie, vor atrage atenția marilor investitori, vor profesionaliza piața de media și vor implica un management profesionist al fondurilor europene pre-aderare. România a parcurs deja acest drum pe care Serbia face primii pași, iar compania noastră are background-ul și expertiza de care clienții noștri vor avea nevoie", a explicat Corina Vințan, CEO Links Associates.

„Links Associates are o expertiză importantă în domenii precum energie, telecomunicații, retail, real-estate, farma, tobacco, industrie grea, minerit, asigurări și agricultură. În Serbia ne uităm în special spre domenii efervescente și de viitor, precum IT, agricultura, real-estate, telecomunicații etc. Suntem convinși că putem aduce know-how și plus-valoare într-o piață emergentă ca a Serbiei, atât clienților internaționali cât și clienților sârbi”, a mai spus Corina Vințan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel