Linia de tramvai, folosită și de autobuze. Viorica Dăncilă va susține un buget corespunzător

Alexandru Ichim / 06 noi 2019 / 20:05 Salveaza PDF Comentarii
STB Sursa: Facebook STB
STB Sursa: Facebook STB

Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu reprezentanți ai conducerii Societății de Transport București (STB) și susține că va susține un buget corespunzător pentru companie. 

Partidul Social Democrat va susţine un buget corespunzător pentru Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunţat, miercuri, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai conducerii şi sindicatului reprezentativ de la STB, scrie Agerpres.

"Din punctul nostru de vedere, atât în Camera Deputaţilor, cât şi în Senat, (...) vom susţine STB în toate demersurile sale. Mai mult decât atât - pentru că vedem că în ultima perioadă apar din ce în ce mai multe ştiri care creează îngrijorare, vreau să vă asigur că PSD va susţine un buget corespunzător pentru STB. Chiar dacă Guvernul actual nu va avea o proiecţie bugetară pentru STB corespunzătoare, vom veni cu amendament, astfel încât să susţinem un buget corespunzător pentru societate", a precizat fostul prim-ministru.

Linia de tramvai, folosită și de autobuze

 

De asemenea, Carmen Moldovan (PSD), vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a dat asigurări că parlamentarii social-democraţi vor susţine un amendament în baza căruia linia de tramvai ar urma să devină bandă unică, fiind folosită şi de autobuze.

"Aş vrea să vă asigur că în calitate de vicepreşedinte şi alături de toţi colegii mei (...) parlamentari vom susţine toate iniţiativele care vă vor ajuta pe dvs. de aici înainte. Există această Ordonanţă 11, de care Gabi Firea a vorbit mai devreme şi care a trecut deja de votul Senatului, care urmează să vină în Camera Deputaţilor, decizională, şi la care au fost şi vor fi depuse amendamente în aşa fel încât una dintre doleanţele amintite să fie prinsă în cuprinsul legii, cea cu autobuzele să circule legal pe linia de tramvai", a spus ea.

Proiect pentru fluidizarea traficului

 

În cadrul aceluiaşi eveniment, primarul general, Gabriela Firea, a lansat un apel la adresa liderilor şi parlamentarilor social-democraţi să susţină amendamentul în baza căruia linia de tramvai ar urma să devină bandă unică.

"Acest proces de fluidizare a traficului este folosit în marile capitale europene. Am depus aceste amendamente de un an de zile la Parlament, ele au fost analizate în comisiile de specialitate şi urmează ca în luna aceasta să ajungă şi în plen", a spus Firea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25