Liliana Mincă, după ce s-a înscris la UNPR: Îmi place să execut ordinele date de generali

Deputatul Liliana Mincă şi-a motivat, luni, decizia de a se înscrie în Uniunea Naţională pentru Progresul României UNPR, susținând inclusiv că îi place să execute ordinele date de generali.

Potrivit celor declarate pentru Agerpres de către deputatul Liliana Mincă, decizia de a se înscrie în Uniunea Naţională pentru Progresul României a luat-o pentru faptul că proiectul de înfiinţare a Partidului Naţional Democrat (PND), pe care l-a susţinut, "nu mai este viabil", dar și pentru că liderul UNPR, Gabriel Oprea, a arătat că are strategii. 

'Mă regăsesc lângă domnul general Oprea, preşedintele UNPR. Sunt om care a lucrat de-a lungul timpului cu reprezentanţii Armatei. Îmi place să execut ordinele date de generali care au strategii. Domnul Oprea a arătat că are strategii, demonstrând într-un timp record, şi mă refer la cinci ani de la înfiinţarea UNPR, că partidul este în creştere şi se află pe poziţia numărul trei în România. Acesta este motivul pentru care m-am înscris alături de deputatul Ştefan Petru Dalcă, ne-am înscris în UNPR, o echipă câştigătoare', a afirmat Mincă, pentru Agerpres.

Deputații Liliana Mincă și Ștefan Dalca s-au înscris în UNPR

Liliana Mincă speră ca o dată cu înscrierea în UNPR să beneficieze de mai multă susţinere pentru iniţiativele legislative depuse la Camera Deputaţilor.  Parlamentara a fost aleasă deputat în Colegiul 3 Săveni din judeţul Botoşani, pe listele PP-DD, partid care a fuzionat prin absorbţie cu UNPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel