Ligia Popescu râde la declarațiile lui Carmen Avram, în direct. Schimb de replici: ”Râde pentru că știe că niciodată...”

Carmen Avram, candidată pe lista PSD la alegerile europarlamentare, și liberala Ligia Popescu, au avut schimburi de replici acide, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”. 

Ligia Popescu a acuzat că au fost minciuni în programul de guvernare, moment în care Carmen Avram a intervenit: ”Minciuni sunt din partea dvs”. 

Ligia Popescu a continuat: ”Haideți să vorbim despre indexarea pensiilor”

Carmen Avram a replicat: ”Haideți să vorbim, exact!”

Ligia Popescu: ”Eu nu v-am întrerupt”. 

Carmen Avram: ”Nu pot ține șirul cu câte lucruri neadevărate spuneți”. 

--------

Într-un alt moment al emisiunii moderate de Alessandra Stoicescu a avut loc un alt schimb de replici acide: 

Carmen Avram: ”Liviu Dragnea e șeful partidului, a dat niște guverne bune, a dat acest guvern care mișcă lucrurile în sală la pensii, salarii, acum încep proiecte de autostrăzi, se reziliază contracte păguboase pentru România...

Ligia Popescu râde.

Carmen Avram: Doamna Popescu râde pentru că știe că nu o să ajungă niciodată la guvernare și să facă un program de guvernare... 

Ligia Popescu: Eu râd de enormitățile la care vă pretați să vorbiți. 

Carmen Avram: ... Oamenii o duc foarte bine, fermierii sunt nemaipomenit de fericiți pentru ceea ce se întâmplă, cu programele realizate de PSD-ALDE. Nu înțeleg de ce să nu candideze, oricum va face anunțul într-o seară festivă când PSD va câștiga alegerile cu un scor foarte bun, nu într-o piață goală cu microfon sprijinit cu niște pietre cu două secole și jumătate înainte de prezidențiale. 

Ligia Popescu: Mă bucur să aud că e o fericire generală în toată țara. Ne plimbăm deja pe autostrăzi virtuale, toate promisiunile din programul de guvernare au fost încălcate, nu s-au dat în folosință nici măcar 100 de kilometri de autostradă. Vreau să reiau că anumiți candidați PSD discută cu primarii PNL pentru că... sunt anumite chestiuni care țin de încălcarea legii, am auzit că sunt presiuni asupra primarilor noștri pentru a împiedica cetățenii să participe la referendum... 

Carmen Avram: Dvs. ați tras concluzia că am spus că am vorbit cu primarii, am spus că am auzit, nu că am vorbit. Doamne ferește! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel