Liga Campionilor: Juventus, eliminată dramatic de Porto

Juventus a fost eliminată de FC Porto din Liga Campionilor la fotbal, deşi a învins-o cu scorul de 3-2, după prelungiri, marţi seara, la Torino, în manşa a doua a optimilor de finală.

Porto, care s-a impus cu 2-1 în tur, a rezistat eroic la Torino, deşi a jucat mai bine de o oră în zece oameni. Dragonii merg mai departe graţie numărului mai mare de goluri marcate în deplasare. Oaspeţii au deschis scorul prin Sergio Oliveira (19), din penalty, dar Bătrâna Doamnă a egalat după pauză, prin Federico Chiesa (49). Porto a rămas în inferioritate numerică în min. 54, când iranianul Mehdi Taremi a primit al doilea cartonaş galben (la două minute după primul).

Juventus a profitat de avantajul numeric şi a marcat din nou prin Chiesa, în min. 63. Campioana Italiei nu a riscat prea mult, preferând o posesie prelungită şi o construcţie destul de lentă, la care Porto a făcut faţă cu brio.

Cristiano Ronaldo a fost cvasiinexistent. Echipa antrenată de Andrea Pirlo a fost aproape de a smulge victoria, dar columbianul Cuadrado (90+3) a şutat în bară. În prelungiri, Porto a reuşit să dea lovitura, prin acelaşi Sergio Oliveira (115), din lovitură liberă de la aproape 30 de metri, la care portarul polonez Szczesny are o parte de vină.

Juve a marcat repede golul al treilea, prin Adrien Rabiot (117), dar nu a izbutit mai mult. Fundaşul român Radu Drăguşin a fost rezervă la Juventus în acest meci.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturi şi semifinale va avea loc pe 19 martie. Pe Juventus Stadium au evoluat echipele: Juventus: Szczesny - J. G. Cuadrado, Bonucci (căpitan; De Ligt 75), Demiral, Alex Sandro - Chiesa (Bernardeschi, 102), Arthur (Kulusevski, 102), Rabiot, Ramsey (McKennie, 75) - Morata, Ronaldo. Antrenor: Andrea Pirlo.

Porto: Marchesin - Manafa, Mbemba, Pepe (căpitan), Sanusi (Luis Diaz, 71) - Jesus Corona (Diogo Leite, 118), Sergio Oliveira (Mamadou Loum Ndiaye, 118), Uribe (Grujic 90), Otavio (Malang Sarr, 62) - Marega (Toni Martinez, 106), Taremi. Antrenor: Sergio Conceicao. Arbitru: Bjorn Kuipers (Olanda). (Sursa: Agerpres).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel