Liga 1: Trei echipe care luptă pentru play-off riscă depunctarea

Trei echipe puternice din Liga 1, care luptă pentru accederea în play-off, riscă depunctarea în acest sezon, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Cele trei cluburi în cauză sunt Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj.

"Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga 1 anunță că pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF se află dosarele unor cluburi care au încălcat prevederile Regulamentului național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar – Partea a III-a.

Pentru o corectă informare a membrilor afiliați și a opiniei publice, Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga 1 anunță cluburile care au raportat datorii restante, la termenele-limită aplicabile, 30 iunie, 30 septembrie și 31 octombrie, către cluburi și/sau către angajați.

Sancțiunile regulamentare sunt deducerea punctelor din clasamentul sezonului competițional 2015-2016, în funcție de situația prezentată de fiecare club, conform Anexei II din Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar, ediția 2014", se arată în comunicatul publicat de FRF.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel