Liga 1. CFR Cluj, la un punct de al doilea titlu de campioană la rând. FCSB stă la mâna Craiovei!

La un punct de titlu! Cum mai poate pierde CFR-ul campionatul
La un punct de titlu! Cum mai poate pierde CFR-ul campionatul

Tensiunea atinge cote alarmante în Liga 1. CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct pentru a cuceri al doilea titlu consecutiv de campioană a Ligii 1. Echipa antrenată de Dan Petrescu va juca în deplasare cu CSU Craiova, în această seară. Şi echipa din Bănie are nevoie de un rezultat pozitiv, pentru a prinde ultimul loc de pe podium. O victorie a Craiovei ar face ca meciul FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă, să se joace cu titlul pe masă. 

Clujul se pregăteşte de sărbătoare! Mario Camora, căpitanul liderului CFR Cluj, a aranjat vitrina clubului pentru a face loc încă unui trofeu. CFR Cluj are nevoie de un punct în disputa cu Craiova, programată duminică, de la ora 21.00, pentru a deveni campioană în acest sezon indiferent de rezultatele FCSB.

Ardelenii își asigură fanii că vor face totul pentru a se bucura, la finalul jocului cu oltenii, de un nou titlu, al doilea consecutiv pentru echipa din Gruia.

Căpitanul Mario Camora a dat semnalul de luptă și și-a îndemnat coechipierii să fie sută la sută concentrați la disputa de duminică, pentru ca apoi să aibă motive de petrecere.

"Echipa merita să câștige titlul, mai avem finala de duminică, pe care sperăm să o rezolvăm. Ne dorim un stadion plin, vom face totul să câștigăm meciul, să fim campioni", a declarat Mario Camora, căpitanul clujenilor, înainte de meci.

Schimbări la FCSB, în cazul ratării titlului 

Finanţatorul echipei bucureştene a anunţat deja că, în cazul în care titlul nu va fi câştigat, vor avea loc schimbări la echipă. 

"Dacă ia titlul, mai poţi să îl dai pe Teja afară? Dar să vedem dacă îl ia. Vorbim după meciul CFR-ului. Un lucru e clar, dacă ăştia de la Craiova îi bat pe CFR, noi ne distrăm cu ei la Bucureşti şi luăm campionatul", a spus Gigi Becali. 

Pentru CFR Cluj, ar fi al doilea titlu consecutiv în Liga 1. Performnţa le-ar aduce aproape 4 milioane de euro din drepturile TV, la care s-ar adăuga cel puţin aceeaşi sumă de la UEFA pentru calificarea în Liga Campionilor, sumă ce poate fi multiplicată în funcţie de performanţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel