LIGA 1. CFR Cluj - FC Hermannstadt, scor final

Fotbal
Fotbal

CFR Cluj a fost ţinută în şah de FC Hermannstadt.

Campioana en titre, CFR Cluj, a fost ţinută în şah de FC Hermannstadt, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal, prima din 2019. Oaspeţii au condus prin golul marcat de Daniel Tătar (29), din lovitură liberă, dar liderul e egalat pe final, prin golgheterul George Ţucudean (77), după ce tot el ratase un penalty în min. 51 (a apărat Cătălin Căbuz), acordat în urma unui fault comis de Sergiu Popovici la Ciprian Deac.

Clujenii şi-au creat numeroase ocazii de gol, dar au ratat foarte mult. Alexandru Dandea şi Căbuz au avut intervenţii salutare la un corner executat de gazde (7), Billel Omrani a irosit mai multe oportunităţi (16, 25, 54, 79), Ţucudean a ratat şi el trei şanse mari (31 - din foarfecă, 63, 80), iar Camora a avut o bară (63).

Sibienii, care au avut un gol anulat pentru ofsaid la Popovici (7), nu au avut prea multe ocazii, dar s-au apărat bine, închizând culoarele spre poarta lui Căbuz. În tur, CFR Cluj câştigase cu 1-0. CFR Cluj a ajuns la 15 etape consecutive fără înfrângere (10 victorii, 5 egaluri), dar are doar o victorie în ultimele patru jocuri de acasă.

În 11 meciuri jucate acasă în acest campionat, CFR are 4 victorii, 6 egaluri şi un eşec.

Au marcat

George Ţucudean (77), respectiv Daniel Tătar (29). George Ţucudean (CFR) a ratat un penalty în min. 51 (a apărat Cătălin Căbuz). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel