Liga 1, antrenorul turului, surpriză: ”Le mulțumesc jucătorilor”

Liga I
Liga I

Devis Mangia, antrenorul italian venit la CS U Craiova în vară, a fost declarat de către LPF tehnicianul turlui de campionat în Liga 1.

Experienţa şi metodele inovative ale lui Mangia i-au ajutat pe cei de la Craiova să termine prima parte a sezonului cu doar o singură înfrângere.

Mangia le-a mulţumit jucătorilor pentru această distincţie, susţinând că orice premiu pe care il primesc cei de la Craiova se datorează muncii, scrie Prosport. Italianul s-a declarat fericit pentru parcursul pe care l-a avut echipa pe care a preluat-o în vară.

„Vreau să mulţumesc LPF pentru titlul de antrenorul turului, dar în primul rând le mulţumesc şi jucătorilor mei şi staffului tehnic. Orice premiu pe care îl primim este datorat muncii tuturor. Singurul meu gând este să fac mai bine ce am făcut până acum.

Oamenii la început m-au privit cu mare neîncredere, a fost oarecum normal, eram conştient de acest lucru. A trebuit să avem răbdare, au fost dificultăţi, a trebuit să muncim şi să demonstrăm. Rezultatele din amicale şi de la începutul campionatului nu au fost prea bune, dar mă aşteptam la asta.

Evident că sunt fericit pentru că munca mea şi a băieţilor este apreciată, dar nu trebuie să ne gândim la ce a fost, ci la ce va fi. Am făcut multe egaluri pe teren propriu şi va trebuie să îmbunătăţim această situaţie", a spus italianul Mangia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel