Liga 1. Antrenorul preferat al selecționerului Daum: Acesta este viitorul

Selecționerul Christoph Daum l-a lăudat pe Gică Hagi într-un interviu, datorită proiectului de succes pe care l-a implementat la Viitorul. 

Daum consideră că proiectul dezvoltat de Hagi reprezintă ”viitorul fotbalului românesc”.

”Așa funcționează fotbalul românesc: investești în tineri, în jucători foarte talentați. Chiar le-aș cere tuturor din Liga 1 să construiască departamente puternice de copii și juniori, pentru a avea mai mulți jucători de mare talent. Poate că e cea mai bună cale în acest moment.

Hagi face acest lucru la Viitorul și este răsplătit. Acesta ar trebui să fie viitorul fotbalului românesc, să existe investiții mai mari în dezvoltarea jucătorilor tineri. Atunci, ar fi bine pentru imaginea întregului fotbal românesc, pentru toate echipele din România și pentru toate echipele naționale. Nu numai pentru cea de seniori, ci și pentru U-21 și celelalte", a declarat Christoph Daum pentru FRF TV, scrie GSP.ro

Cu o formație foarte tânără și investiții masive în centrele de copii și juniori, echipa marelui internațional, Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța este liderul Ligii 1, la șase puncte avans de locul secund Steaua. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel