Lievremont: Nimeni nu-şi imaginează România în a treia divizie

Thomas Lievremont, selecționerul naționalei de rugby a României, anunță obiectivele meciului înaintea partidei de baraj împotriva Portugaliei, conform Agerpres.

Selecţionerul naţionalei de rugby a României, francezul Thomas Lievremont, spune că cel mai important meci al Stejarilor în această lună este cel cu Portugalia, care trebuie câştigat, pentru că nimeni nu-şi poate imagina prima reprezentativă în cel de-al treilea eşalon valoric european.

Este un meci esenţial pentru noi. Obiectivul pe care îl avem este evident, acela de a câştiga acest meci cu Portugalia. Toată lumea cunoaşte cât de importantă este această partidă şi nimeni nu-şi poate imagina România în a treia divizie valorică a rugbyului european pentru că locul echipei nu este acolo, ci trebuie ca pe viitor sa privim înspre mai sus, a spus Lievremont într-un interviu acordat site-ului FRR. Referindu-se la meciul de pregătire pe care selecţionata România A îl va juca sâmbătă împotriva naţionalei Kenyei, echipă care încă luptă pentru calificarea la CM 2019, tehnicianul a precizat că întâlnirea va fi o repetiţie înaintea confruntării cu Portugalia. Kenya este un adversar pe care nu-l cunoaştem, am văzut un meci de-al lor, însă consider că este mult mai important să ne concentrăm pe ceea ce dorim noi să jucăm. Ştim că ei nu posedă o organizare foarte bună a jocului, dar putem spune asta şi despre noi pentru că suntem la început de drum, cu un grup nou, cu un sistem nou. Trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem noi de făcut pentru că acest meci ne va ajuta să îl pregătim pe cel de săptămâna viitoare, un meci extrem de important, cu Portugalia. Este o repetiţie generală pentru acea partidă, vom încerca anumite scheme, iar cu entuziasmul pe care jucătorii l-au arătat la fiecare antrenament, sunt convins că va fi o întâlnire interesantă, a declarat, printre altele, selecţionerul României.

După meciul de pregătire dintre România A şi Kenya, care va avea loc pe 3 noiembrie, reprezentativa frunzei de stejar va juca pe 10 noiembrie, la Baia Mare, cu Portugalia, barajul de menţinere în Rugby Europe Championship, iar pe 17 şi 24 noiembrie, tricolorii vor disputa două partide test, cu SUA, respectiv Uruguay, la Bucureşti, pe stadionul Ghencea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel