Lidl ROMÂNIA, răspuns după ancheta de proporții care a fost demarată - exclusiv

Lidl România a transmis un răspuns după ancheta de proporții care a fost demarată.

Anchetatorii din Italia au descoperit că nouă branduri comercializau ulei extra-virgin de măsline contrafăcut. Producătorii apelau la un truc care nu ridica suspiciuni: inscripţionau pe etichete că produsul reprezintă ulei pur extra-virgin, însă consumatorii erau păcăliţi şi se alegeau de fapt cu un produs de calitate inferioară.

În scandalul uleiului de măsline de calitate îndoielnică se află câteva dintre cele mai cunoscute companii producătoare de ulei de măsline din Italia. Totul a fost dat în vileag de presa italiană, iar autorităţile locale au pornit o anchetă, scrie Telegraph.co.uk.

Nume cunoscute la nivel mondial precum Bertolli, Santa Sabina sau Primadonna, apar în această investigaţie. O parte din aceste produse se vindeau în mari lanțuri de magazine cum ar fi Lidl (care există și în România).

În acest context, reprezentanții Lidl au transmis în exclusivitate pentru DC News un răspuns la problema discutată în articol.

"Subiectul este cunoscut companiei Lidl la nivel internațional și tratăm tema prezentată cu maximă seriozitate. În acest sens, situația a fost și este cercetată intensiv de către experți din departamentele de achiziții și calitate. Vă aducem la cunoștință faptul că lotul despre care se discută în articol, descoperit în urma testelor, nu a fost livrat către magazinele Lidl din România, astfel că situația nu afectează compania noastră la nivel local", ne-au transmis reprezentanții Lidl România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel