LIDL România, produs RETRAS. ANSVSA, precizări

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH a retras de pe piață un produs alimentar comercializat în lanțul de magazine LIDL România. ANSVSA vine astăzi cu precizări. 

”Producătorul austriac `Estyria Naturprodukte GmbH` a demarat procedura de rechemare preventivă de la consumator, a produsului `Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g`, comercializat şi în reţeaua de magazine Lidl România, după ce, în cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată Salmonella.

Pentru a evita un potențial risc pentru sănătatea publică, întrucât nu poate fi exclusă o posibilă contaminare, distribuitorul a inițiat retragerea produsului de la vânzare și a anunțat clienții să ţină cont de aceasta rechemare și pe cei care l-au achiziționat, să nu îl consume.

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au supravegheat respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, inițiată de către distribuitor.

Produsul "Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g" poate fi returnat de către consumatori, în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această retragere vizează exclusiv produsul `Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g` al producătorului Estyria Naturprodukte GmbH. Alte produse vândute de către Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producătorului Estyria Naturprodukte GmbH, nu sunt afectate de această retragere.” precizează ANSVSA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel