Lidl a închis primele supermarketuri din Spania din cauza lipsei produselor de pe rafturi

Fotografie creată de Kevin Malik, de la Pexels
Fotografie creată de Kevin Malik, de la Pexels

Lidl a închis primele supermarketuri din Spania din cauza lipsei produselor de pe rafturi.

Efectele grevei pe termen nedeterminat a transportatorilor, care au oprit camioanele a mii de lucrători care cer îmbunătățirea condițiilor de muncă și protestează împotriva creșterii prețurilor la carburanți, au început deja să se facă simțite în supermarketurile spaniole. Primele supermarketuri deja s-au închis din cauza lipsei de produse de pe rafturi, potrivit El Pais.

Lanțul german Lidl a raportat vineri că magazinele sale de pe străzile Ezcurdia și Perez de Ayala din Gijon (Asturias) și-au închis porțile pe toată durata acelei zile, acuzând lipsa aprovizionării, deși sâmbăta au redeschis porțile.

După șapte zile neîntrerupte de grevă în transporturi, impactul începe să se extindă și în alte sectoare ale economiei. În industria ospitalității, afacerile încep deja să fie afectate de lipsa produselor proaspete și unele companii zootehnice spun că au rămas fără hrană pentru până la 100.000 de capete de bovine, după cum au transmis, sâmbăta aceasta, Tinerii Fermieri din Menasalbas (Toledo).

Miniștrii Afacerilor Economice, Finanțelor și Transporturilor se vor întâlni luni cu Comitetul Național pentru Transport Rutier (CNTC) pentru a studia situația din sector, acesta din urmă fiind protagonistul unei greve care amenință să provoace penurie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel