Liderul USR care a omorât doi oameni tună și fulgeră: Mă AUTOSUSPEND

Liderul USR Turda, Daniel Doboș, care a făcut 14 ani de închisoare pentru că a ucis doi oameni, a spus că pleacă din partid.

"Da, am fost Garda de corp a unui om de afaceri Italian si mi-am utilizat arma din dotare în 1992. În doua rânduri. Oricine utilizează o arma se afla sub incidenta legii. Iar legile sunt stricte. Mi-am asumat aceasta responsabilitate. O face oricare dintre oamenii care poarta o arma în viata civila.

Atacurile la care a fost expus VIP-ul meu au survenit treptat, iar dacă primul atac a fost cercetat fără o concluzie, al doilea a fost cercetat prin prisma primului. Concluzia a fost ca trebuia sa ma asigur ca atacatorul avea o arma.

Ceea ce ar fi fost însemnat sa aștept pana în momentul în care celalalt ar fi tras. Nu am facut-o. Am fost judecat, rejudecat și reabilitat. Concluziile se regăsesc intr-un cazier curat. Exista un consens societal în aceasta privinta. Cazierul este oglinda comportamentului și drepturilor noastre în societate.

[citeste si]

Eu am un cazier nepătat, nu am contracte publice îmi plătesc impozitele contribui activ la bunăstarea publica, aduc un plus valoare prin educația și expertiza mea și da.... Ma implic. Ma implic în societate, iar acest drept îl am. Nu e necesar sa o fac din partea unui partid. Ma implic pentru ca cred ca lucrurile pot fi mai bune. Am acest drept de a lupta pentru o Românie mai buna.

Am văzut ca discutile asa cum sunt ele transpuse de lachei în presă pot afecta construcția politica din care fac parte. Și nu este corect. De aceea ma auto-suspend din funcția de președinte USR și merg mai departe.
Nu dispar nicaieri. Rămân prezent", a transmis Daniel Doboș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel