EXCLUSIV  Politicienii din Chișinău, desființați: Adevărul despre cum văd România. ”Cele mai josnice prostituate”

Republica Moldova
Republica Moldova

Liderul unioniștilor, George Simion, invitat la interviurile DCNews, a făcut o comparație dură referitoare la politicienii din Republica Moldova.

George Simion critică politicienii din Republica Moldova și îi compară cu niște prostituate. Liderul unioniștilor este de părere că aceștia sunt susținuți inclusiv de la București.

Statul Republica Moldova a devenit foarte dușmănos cu ideea unionistă în ultimele luni. Niciodată politicienii din Chișinău nu sunt deschiși către București pentru că asta înseamnă pierderea funcțiilor publice. Ei o să fie deschiși, politicoși și zâmbitori cu noi doar atâta timp cât îi plătim. Parcă ar fi cele mai josnice prostituate de pe centură. Așa se comportă politicienii din Republica Moldova, din păcate. Și nu fac asta doar cu noi.

Ei au doar o singură credință. Să își păstreze frontierele, să își păstreze privilegiile, iar de idealul sfânt pentru care noi luptăm să își bată joc pentru că îi încurcă foarte rău. Ce e mai grav este că sunt susținuți și de la București., a afirmat George Simion în cadrul unui interviu acordat DCNews.

Vezi răspunsul integral AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel