Liderul TSD: Dezmăţul liberalilor din teritoriu trebuie oprit şi o vom face

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru acuză PNL că încearcă să câştige alegerile locale prin metode nedemocratice, liberalii făcând presiuni infernale asupra primarilor social-democraţi.

Cojocaru susţine că liberalii ştiu că primarii în funcţie au prima şansă să-şi recâştige mandatele şi pentru a nu pierde alegerile au dat atacul la edilii PSD, se arată într-un comunicat de presă. 

"Avem astfel de semnale din mai multe judeţe. A recunoscut-o la Iaşi inclusiv Costel Alexe, care după ce l-a adus pe Mihai Chirica în partid, a spus zilele trecute că PNL discută cu mai mulţi primari PSD. Disperarea i-a cuprins pe cei din PNL, pentru că îşi dau seama că una e scorul din sondaje, dar alta e realitatea în teritoriu", a afirmat Bogdan Cojocaru.

Alta e realitatea



El a precizat că una au promis liberalii înainte de a prelua guvernarea în toamna trecută, dar alta e realitatea.

"Cei din PNL au acuzat cu vehemenţă traseismul, dar imediat ce au ajuns la putere au uitat cum promiteau alegătorilor că ei sunt îngeraşii democraţiei. Minciună şi demagogie de la un capăt la altul. Se duc peste primari, promiţându-le bani pentru proiecte şi îi ameninţă că altfel comunele vor avea de suferit. E inadmisibil şi nu vom tolera astfel de practici", a declarat deputatul PSD, Bogdan Cojocaru.

Demiterea Guvernului Orban



El susţine că demiterea Guvernului Orban este obligatorie, precizând totodată că sunt şanse foarte mari ca moţiunea de cenzură să treacă.

"Dezmăţul liberalilor din teritoriu trebuie oprit şi o vom face. PSD nu va ceda şantajului, iar guvernul liberal va fi dat jos prin moţiune de cenzură. Vom iniţia moţiunea la momentul oportun, guvernul Orban trebuie să plece", a mai afirmat liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel