Liderul PSD Marcel Ciolacu face anunțul zilei

Marcel Ciolacu, lider PSD, a făcut primele declarații după ce Constantin Toma a fost desemnat candidat la Primăria Buzău.

"Astăzi la Buzău a fost convocat Comitetul Executiv Județean al PSD. Am avut plăcerea și onoarea de a-i avea invitați alături de noi pe domnul președinte Liviu Dragnea și pe domnul secretar general Marian Neacșu.
Discuțiile au fost deosebit de constructive, întrucât s-au clarificat mai multe aspecte, intrând astfel în linie dreaptă către campania electorală premergătoare alegerilor locale din luna iunie a.c.

Pe scurt, au fost validate candidaturile privind funcțiile de primar și/sau de viceprimar pentru organizațiile locale ale PSD Buzău precum și listele de consilieri județeni. Ne-am sfătuit și asupra programului pre-electoral și am stabilit anumite responsabilități aferente acestuia. Totodată, au fost luate unele măsuri în legătură cu organizația municipală și aici fac referire în special la hotărârea privind excluderea domnului Mocanu Adrian din PSD Buzău, hotărâre de care a luat cunoștință și Comitetul Executiv Județean, votând trimiterea ei spre adoptare Comitetului Executiv Național.

[citeste si]

Și, poate că cea mai așteptată veste este aceea a desemnării domnului Constantin Toma, prin votul celor prezenți, drept candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Buzău", a spus Marcel Ciolacu după intrarea lui Constantin Toma, candidat PSD, în cursa pentru alegerile locale 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel