Liderul PSD Cluj, mesaj pentru Boc: Să se trezească din letargia administrativă

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, marţi, că după şase luni de mandat, 'în dreptul primarului Emil Boc sunt trecute ZERO realizări' şi că acesta trebuie să se trezească din letargia administrativă.

'Anul 2017 pregăteşte un eveniment extrem de important pentru România, o sută de ani de la Marea Unire, în 2018, Cluj-Napoca trebuie să intre cu principalele probleme rezolvate dacă nu măcar riguros structurate de la A la Z şi mai ales cu termene de finalizare corecte. Dar pentru aceasta, Emil Boc trebuie să se trezească din letargia administrativă, să identifice şi să aplice soluţii rapide şi să conştientizeze că dezvoltarea oraşului trebuie susţinută printr-un program administrativ bine articulat', a declarat, într-un comunicat transmis de PSD Cluj, Horia Nasra, potrivit Agerpres.

În comunicatul PSD Cluj sunt trecute în revistă câteva probleme pe care social-democraţii le consideră nerezolvate.

'Decongestionarea traficului din Cluj-Napoca rămâne cea mai importantă promisiune nerealizată, de peste ani, a primarului Emil Boc, practic oraşul fiind sufocat mai ales în orele de vârf şi uneori după o ploaie mai serioasă. Construirea unui nou cartier de locuinţe în Borhanci se încadrează în promisiunile primarului Emil Boc privind construirea de cartiere noi în Cluj-Napoca. Acestea au rămas la stadiul de 'cartiere din hârtie', Emil Boc promite de doisprezece ani locuinţe noi pentru clujeni dar în realitate avem doar cartiere megalomanice din hârtie! Realizarea Centrului Regional de Industrii Creative şi Tehnologie Avansata este o altă promisiune uitată a candidatului Emil Boc îngropată în Dealul Lomb, Cluj Innovation Park S.A. transformându-se într-o gaură neagră pentru municipalitate', se arată în comunicatul PSD.

[citeste si]

Potrivit PSD, nici până acum nu s-au început lucrările la Centrul Cultural Transilvania promis anual de Emil Boc, în condiţiile în care obiectivul trebuia să deservească şi ca sediu pentru Filarmonică şi Academia de Muzică.

Un alt proiect care a rămas la stadiul de schiță, potrivit PSD, este ”celebrul Aqua Park pentru care Emil Boc şi PNL Cluj au alocat 1.000.000 lei în 2013. Promisiunea privind înfiinţarea unui patinoar permanent s-a topit precum gheaţa şi zăpada din ianuarie, Emil Boc abandonând total acest proiect. După ce mai bine de trei ani municipalitatea a lăsat în paragină Podul Traian, termenul de finalizare, de şase luni, va fi cu siguranţă mult întârziat dacă până în decembrie câştigătorul licitaţiei nu a reuşit încă să demoleze vechea structură. Riscăm să intrăm în centenarul Marii Uniri cu un pod lipsă peste Someş', se mai arată în comunicatul PSD.

Printre altele, în comunicatul PSD se mai arată că 'administraţia clujeană nu a reuşit să ţină pasul cu dezvoltarea oraşului, cu extinderea imobiliară care a generat numeroase străzi private, dar care sunt abandonate de primar' şi că 'Pata Rât rămâne o pată pe obrazul primarului Emil Boc, implicit a comunităţii noastre, o problemă socială care ne pune pe harta Europei a pungilor de sărăcie şi marginalizare socială'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel