Liderul Mișcării Populare, optimist după ce Papahagi s-a alăturat fundației

Miscarea_populara_top
Miscarea_populara_top

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, consideră că înscrierea lui Adrian Papahagi în fundație reprezintă un câștig, iar gestul acestuia va fi urmat și de alți "reformiști" din PDL.

Întrebat, sâmbătă, la Bistrița, dacă Adrian Papahagi reprezintă un câştig pentru fundaţie, Marian Preda a răspuns afirmativ: "Este o persoană tânără, foarte bine educată, are valori de centru-dreapta compatibile cu valorile noastre, a fost alături de domnul preşedinte (Traian Băsescu - n.r.) în anul anterior. Mi-a spus că doreşte să intre în acest proiect fără niciun fel de condiţii. Oamenii care respectă aceste patru criterii - competenţă profesională, integritate, aderenţă la valorile şi programul fundaţiei şi disponibilitate pentru activitate voluntară - sunt bineveniţi", a anunțat președintele Mișcării Populare, Marian Preda.

Totodată, întrebat dacă există posibilitatea ca alți "reformiști" din PDL să se înscrie în fundație, Preda a oferit un răspuns optimist: "Probabil vor veni şi alţii. Dar, după cum v-am spus, noi avem porţile deschise şi la fundaţie, şi la partid, avem criteriile pe care le-am anunţat de fiecare dată şi, dacă vin spre noi solicitări, le analizăm şi decidem în consecinţă", a notat Preda.

Vineri, într-o postare pe contul său de socializare, Adrian Papahagi și-a anunţat demisia din PDL şi alăturarea la Mișcarea Populară.

Fundaţia "Mişcarea Populară" şi-a lansat, sâmbătă, filiala din Bistriţa-Năsăud, eveniment la care au fost prezenți preşedintele Fundaţiei Mișcarea Populară, Marian Preda, consilierii prezidențiali Cristian Diaconescu și Daniel Funeriu, dar și unul dintre membrii fondatori ai fundației, Elenina Nicuţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel