Liderul Marcel Ciolacu (PSD) îngroapă doi social-democrați. Dovada trădării

Deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău și secretar al Camerei Deputaţilor, și-a arătat dezamăgirea după ce doi social-democrați importanți - Adrian Mocanu și Ion Vasile - s-au dat cu liberalii.

Marcel Ciolacu a publicat o serie de imagini cu Adrian Mocanu și Ion Vasile stând la masa negocierilor de la PNL. Liderul PSD a transmis că răsuflă ușurat după plecarea celor doi, care, în ultima vreme, nu au făcut altceva decât să atace partidul și pe membrii săi.

(w670)

"Acum o săptămână vă spuneam că familia Mocanu se mută la PNL. Mai jos aveți dovada. PSD nu poate decât să răsufle ușurat că a scăpat de ei. Familia Mocanu a făcut ce știe mai bine: să promită orice și oricât pentru a-și menține funcțiile", a scris Marcel Ciolacu, lider PSD Buzău. Toate imaginile le găsiți AICI.

Contactat de DC News pentru a cere un punct de vedere privind mișcările politice din ultima vreme de la Buzău, Ion Vasile a spus că nu vrea să facă niciun comentariu.

Singurul care a vorbit despre ședința PNL a fost liderul partidului, Dorin Bădulescu.

"Au fost niște concluzii normale pentru acest moment. Mesajul nostru a fost transmis către conducerea centrală a PNL prin domnul Teodor Atanasiu", a spus Dorin Bădulescu în exclusivitate pentru DC News.

DC News: Presa vorbește despre faptul că există un război în interiorul PNL Buzău. Mă refer la un război cu politicienii din vechiul PDL. Este adevărat?

"Nu este niciun război între PNL și vechiul PDL. Greșit! Au fost doar niște discuții în contradictoriu. Deocamdată nu pot să spun mai mult. Sunt o grămadă de candidați validați și din fostul PDL. Noi am căutat să creionăm o echipă cât mai sudată și cred că în mare s-a reușit acest lucru având în vedere poziția de astăzi a organizației", a mai zis Dorin Bădulescu pentru DC News.

[citeste si]

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, la ședința PNL Buzău

La şedinţa cu activul PNL Buzău au participat în calitate de invitaţi senatorul UNPR Constantin Popa, deputatul PSD Adrian Mocanu, precum şi fostul lider al PSD Buzău, ex-senatorul Vasile Ion.

Teodor Atanasiu a declarat la finalul şedinţei că a fost desemnat de conducerea PNL să coordoneze organizaţia judeţeană a PNL Buzău.

'Conducerea Partidului Naţional Liberal m-a desemnat ca pe această perioadă de campanie electorală să coordonez activitatea organizaţiei din Buzău, am venit la prima întâlnire în această calitate pentru a discuta cu conducerea partidului pentru a lua cele mai bune măsuri pentru a câştiga alegerile la primăria municipiului Buzău, cât şi la Consiliul judeţean Buzău, două obiective care par realizabile', a declarat prim-vicepreşedintele PNL, la finalul unei şedinţe tensionate care a durat aproape două ore.

Potrivit lui Atanasiu, 'PSD-ul la Buzău este cu un picior în groapă după condamnarea primarului Constantin Boşcodeală'.

'Pe cei trei invitaţi i-am rugat să ni se alăture în acest demers, dacă o vor face, vom decide în următoarele zile şi tot în următoarele zile vom decide poziţia lor în echipa noastră. Deputatul Cezar Preda, fostul co-preşedinte al PNL Buzău, nu mai este membru în această organizaţie şi în următoarele zile va fi desemnat cel mai bun candidat la primăria municipiului reşedinţă de judeţ pentru că la Buzău PNL nu-şi permite să piardă alegerile', a mai declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel