Liderul Marcel Ciolacu, discuție între patru ochi ajunsă în presă: Tomiță...

Marcel Ciolacu, lider PSD și secretar al Camerei Deputaților, a povestit ce discuție a avut cu Constantin Toma, candidatul PSD la Primăria Buzău.

"Am avut o discuție foarte clară cu dl Constantin Toma, candidatul PSD la Primăria Buzău. I-am spus: Tomiță, eu vreau să fac administrație. Vreau să mă implic, vreau să vin cu un program pentru oraș pe termen lung. Este primul om pe care l-am auzit vorbind despre un program pe termen lung pentru orașul Buzău. Eu cunosc capacitatea lui Tomiță de a munci și de a se implica. Eu nu am cunoscut alt om cu așa putere de muncă. Știu că deranjează. El nu are nevoie de nimic pentru a candida la Primăria Buzău. Toate aceste lucruri sunt avantaje", a spus Marcel Ciolacu la TV Buzău.

"Este o schimbare. Domnul Boșcodeală nu mai candidează. Automat este vorba de o schimbare. Constantin Toma nu vrea să schimbe ce a făcut Constantin Boșcodeală, dar este un candidat care vine cu o nouă viziune. Este alt om, este altceva", a mai zis deputatul.

(w670)

"Eu, când am fost ales președinte la PSD Buzău, am spus că vreau să pun capăt unor anumite lucruri. Am vrut să nu mai fie frate și soră, am vrut să nu mai avem tată și fiu în partid. Vorbesc de ceea ce cred eu că a dăunat PSD-ului", a mai spus Marcel Ciolacu.

Relația cu primarul Boșcodeală

"Eu nu sunt avocatul domnului Boșcodeală. Suntem prieteni, deși în ultima perioadă comunicăm mai greu. Constantin Boșcodeală a luat o condamnare de trei ani închisoare cu suspendare nu pentru că a luat mită. Dânsul a fost încadrat la abuz în serviciu. Știți speța. Abuzul în serviciu este asimilat faptelor de corupție în țara noastră. (...) Suntem un popor foarte primitor și foarte bun cu străinii. Nu la fel se întâmplă cu conducătorii", a adăugat Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel