Liderii PSD Constanța regretă girul acordat lui Remus Cernea la parlamentare

remus-cernea-dc
remus-cernea-dc

Liderii PSD Constanţa regretă girul oferit lui Remus Cernea la alegerile parlamentare din decembrie 2012, în urma cărora acesta a devenit deputat. "Dacă omul este acum parlamentar, asta este, ne-am păcălit cu el", a declarat, luni, pentru Agerpres, secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir.

Reacția social-democraților din Constanța survine după ce Remus Cernea a anunţat două proiecte de lege controversate - tăierea finanţării Bisericii de la stat şi parteneriatul civil între persoanele de acelaşi sex.

Secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, a precizat că organizația sa nu are ce sprijin politic să-i retragă lui Remus Cernea, pentru că acesta nu mai face parte din grupul parlamentarilor USL. "El nu mai este la USL, este la Partidul Verzilor şi nu mai face parte din grupul de parlamentari ai USL. (...) Eu n-am ce să spun, Radu a spus foarte clar că Cernea e un tâmpit. Dacă omul este acum parlamentar, asta este, ne-am păcălit cu el, să fie sănătos. (...) Nu este nicio susţinere din partea noastră pentru că Cernea nu mai este membru PSD", a declarat Dragomir.

Referitor la poziţia PSD Constanţa faţă de deputatul de Constanţa Remus Cernea, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Nicuşor Constantinescu a mai spus: "Eu sunt prim-vicepreşedinte al partidului, nu preşedinte. Eu nu pot să vorbesc în numele lui Mazăre, avem o disciplină de partid", a susţinut Constantinescu, scrie rtv.net.

Nici primarul municipiului Constanța nu a apreciat Inițiativele legislative ale parlamentarului Remus Cernea, catalogându-l pe deputat "tâmpit" şi, respectiv, "foarte tâmpit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel