Lider USR, la închisoare pentru CRIMĂ. Răzvan Dumitrescu reacționează vehement

Răzvan Dumitrescu a prezentat de la NCN Cluj-Napoca, la Antena 3, cazul stupefiant al lui Daniel Doboș, liderul USR Turda care a făcut închisoare pentru că a ucis doi oameni.

(w670)

Daniel Doboș

Jurnalistul a catalogat drept "tupeu și nesimțire" modul în care Daniel Doboș a reacționat după ce în presă au apărut informațiile stupefiante despre acest politician.

Un reporter NCN l-a întrebat pe Daniel Doboș dacă este adevărat că a ucis doi oameni, iar liderul USR a zis: "DA". Cât despre numărul anilor pe care i-a petrecut după gratii, politicianul a declarat: "Mult prea puțini ca să fie relevant".

Apoi, Daniel Doboș a scris, într-o postare pe Facebook, că lacheii din presă sunt de vină pentru întorsătura pe care au luat-o lucrurile. De altfel, Daniel Doboș a decis să se autosuspende din USR.

"Da, am fost Gard de corp a unui om de afaceri italian și mi-am utilizat arma din dotare în 1992. În două rânduri. Oricine utilizează o armă se află sub incidența legii. Iar legile sunt stricte. Mi-am asumat această responsabilitate. O face oricare dintre oamenii care poartă o armă în viața civilă.

Atacurile la care a fost expus VIP-ul meu au survenit treptat, iar dacă primul atac a fost cercetat fără o concluzie, al doilea a fost cercetat prin prisma primului. Concluzia a fost că trebuia să mă asigur că atacatorul avea o armă, ceea ce ar fi însemnat să aștept până în momentul în care celălalt ar fi tras. Nu am făcut-o. Am fost judecat, rejudecat și reabilitat. Concluziile se regăsesc într-un cazier curat.

Există un consens societal în această privință. Cazierul este oglinda comportamentului și drepturilor noastre în societate.

Eu am un cazier nepătat, nu am contracte publice, îmi plătesc impozitele, contribui activ la bunăstarea publică, aduc un plus valoare prin educația și expertiza mea și da.... Mă implic. Mă implic în societate, iar acest drept îl am. Nu e necesar să o fac din partea unui partid. Mă implic pentru că cred că lucrurile pot fi mai bune. Am acest drept de a lupta pentru o Românie mai bună. Am văzut ca discuțiile, așa cum sunt ele transpuse de lacheii lui Matei în presă, pot afecta construcția politică din care fac parte. Și nu este corect. De aceea mă autosuspend din funcția de președinte USR și merg mai departe", a zis Daniel Doboș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel