Lider UNPR: Demisionez când va demisiona și Klaus Iohannis

Preşedintele UNPR Braşov, senatorul Sebastian Grapă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este dispus să demisioneze din Parlament atunci când va demisiona şi Klaus Iohannis.

'Sunt dispus să demisionez din Parlamentul României, exact în momentul în care va demisiona şi preşedintele Klaus Iohannis. Dacă tot se doreşte o schimbare generală a tot ceea ce înseamnă clasă politică în România, având în vedere că exponentul numărul unu al politicii în România este preşedintele republicii, sunt dispus să demisionez în momentul în care demisionează şi preşedintele României', a declarat Sebastian Grapă.

Referitor la protestele de stradă din Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării, parlamentarul UNPR a afirmat că înţelege foarte clar sentimentul de emulaţie ca urmare a tragicului eveniment de la Clubul Colectiv din Bucureşti, dar nu este de acord cu politizarea acestor mişcări de stradă.

'Nu sunt de acord cu politizarea acestor mişcări pentru că am văzut la un post de ştiri în zilele de marţi şi miercuri, cum într-un colţ de stradă colegi vigilenţi de-ai dumneavoastră filmau cum unii îi plăteau pe alţii să strige fel de fel de lozinci. Una este durerea naţională şi alta infiltrarea în rândurile lor şi transformarea protestelor în altceva', a spus senatorul UNPR Braşov. El a adăugat că România are nevoie de stabilitate în prag de iarnă şi nu de trei-patru luni de instabilitate, având în vedere că unele formaţiuni politice doresc alegeri anticipate.

'Nu pot să nu scot în evidenţă iresponsabilitatea unor co-preşedinţi de partide care vin şi spun că avem nevoie de alegeri anticipate pentru legitimitate. Nu-mi dau seama de ce Parlamentul care se doreşte a fi ales la alegerile anticipate este mai legitim decât cel în care am fost aleşi noi, având în vedere că doamna Gorghiu este, la fel ca şi mine şi ca mulţi alţii aleşi pe listele USL, în urma unui sufragiu care a fost legitimat de către populaţie', a subliniat Sebastian Grapă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel