Lider PSD, surprins de ce se întâmplă în această campanie electorală

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 4, Daniel Băluță, a dezvăluit la DCNEWS LIVE că este surprins de ce a constatat în timpul acestei campanii electorale.

 

"Există două categorii de alegători: unii care nu vor să vină la vot, ceilalți - nehotărâții, categoria căreia mă adresez în această perioadă a campaniei electorale în mod deosebit, pentru că doresc să demonstrez că eu nu promit, eu m-am apucat să implementez proiectele încă de acum șase luni și constatăm că sunt în derulare. Această campanie încurajează un singur lucru și cel mai important: contactul direct cu alegătorii. Sunt plăcut surprins că o masă extrem de mare de oameni este interesată de proiectele pe care fiecare dintre noi le are. Este un concurs la proiectelor și sper ca alegătorii să aleagă pragmatic, pe baza ofertelor pe care fiecare dintre noi le face și să sesizeze că nu doar promisiunile sunt cele care fac diferența între noi candidații și că există o categorie, extrem de discretă din nefericire de candidați, care sunt niște oameni serioși, temeinici și care deja au început să construiască pentru locuitorii sectorului 4", a declarat Daniel Băluță, întrebat cum încearcă să atragă în această campanie jumătatea din electorat care nu s-a hotărât cu cine votează sau nu vrea să vină la vot.

[citeste si]

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 4 a vorbit, de asemenea, și despre electoratul constituit din "tinerii frumoși, revoltați, care aveau nevoie de noi partide" al sectorului.

"Ei fac parte din categoria celor dezamăgiți de tipul acesta de ipocrizie și tipul de discurs pe care îl promovează PNL. (...) Noi încercăm să-i convingem de planurile noastre și de proiectele pe care le avem. Acești oameni care nu se prezintă la vot fac parte dintre cei dezamăgiți de ceea ce se întâmplă la nivelul societății. Dezamăgiți de incoerență, de corupție, de tot ceea ce vedem în această societatea care este în fierbere și care nu a reușit după 26 de ani de regim democratic să se așeze, să depășească anumite bariere și își desfășoară activitatea într-un climat extrem de tensionat, caracterizat de această lipsă de încredere. Acești oameni, din nefericire, pentru noi toți, nu se prezintă la vot", a adăugat Daniel Băluță.

Urmărește declarația lui Daniel Băluță de la minutul 16:00


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel