Lider PSD: Și eu sunt, mă, pentru gay, dar nu te pui cu Biserica!

remus-cernea-dc
remus-cernea-dc

Un lider de top al PSD l-a întâmpinat, sâmbătă, alături de mai mulți pesediști, pe Remus Cernea, cu încurajări pentru inițiativa sa cu privire la căsătoriile între homosexuali. Un lider de top al PSD i-a spus „Și eu sunt, mă, pentru gay, dar nu pot să spun tocmai eu asta! Nu te pui cu Biserica!”. Liderul Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, i-a strâns mâna și i-a spus să zică ceva de gay. 

Remus Cernea a văzut partea plină a paharului cu privire la inițiativa sa legată de gay. I-a făcut mai mult bine decât rău spune el, pentru că “Pentru noi, pentru verzi, acest lucru e foarte bun, ne-a ridicat mult în fața opiniei publice”. Glumele s-au ținut scai de Cernea. În timp ce unii îi spuneau să-l salute pe șeful CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, alții au spus “Eu sunt pentru lesbiene”, scrie pesurse.ro.

Noua Zeelandă mai civilizată decât România 

În timp ce noi ne România este împărțită în trei cu privire la legalizarea căsătoriilor gay- între cei împotrivă, cei pentru și care care nu vorbesc de frica Bisericii- până și Noua Zeelandă a legalizat căsătoriile homosexuale. În același timp, în Franța a fost legalizată nu numai căsătoria dintre persoane de același sex, dar și posibilitatea adopției că de către acestea a unui copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel