Lider PSD: Orban, discurs ruşinos. Falimentul opoziţiei liberale

Orban
Orban

Vicepreşedintele PSD, Roxana Mînzatu, reacţionează la declaraţiile făcute de presedintele PNL, la adresa premierului României, Viorica Dăncilă. Aceasta consideră că nivelul la care a ajuns Ludovic Orban cu declaraţiile este ruşinos pentru preşedintele unui partid istoric, mai ales că ele sunt adresate unei femei.

Vicepreşedintele PSD îl acuză pe liderul PNL că prin declaraţiile pe care le face arată o lipsă gravă de educaţie si grobianism faţă de femei.

"Este ruşinos pentru un bărbat să folosească cuvinte defăimătoare la adresa femeilor, atât în politică cât şi în afara ei. Mă aşteptam ca presedintele PNL să nu iubească guvernul, însă nu mă aşteptam să fie atât de needucat în raport cu premierul României, care este femeie. Prin declaraţiile sale, Orban arată că nu îi reprezintă cu adevărat pe liberali. Sunt convinsă că şi femeile liberale se simt jignite de limbajul de periferie al celui care astăzi este presedintele PNL şi, în mandatul căruia, valorile liberale au ajuns la faliment. Din păcate, declaraţiile făcute la adresa femeilor arată adevărata opinie a liderului liberal despre femei, în general, despre cele care sunt mame, bunici, mătuşi şi care merită să fie tratate cu respect, de către orice bărbat, cu atât mai mult de către cei care aspiră să fie "bărbaţi de stat", a declarat Roxana Mînzatu.

Vicepreşedintele PSD analizează comportamentul politic al liderului liberal şi spune despre acesta că este inconsistent şi face declaraţii halucinante.

"Faptul că jigneşte o femeie cu atâta uşurinţă ne spune multe lucruri despre domnia sa şi despre modul în care face politică. Când un om politic se remarcă doar cu ieşiri violente de limbaj ne dăm seama că în spate se află neputinţă şi frustrare. Este regretabil şi, sunt sigură, foarte ingrijorător pentru liberali că parul, denunţurile halucinante şi mojicia rămân singurele argumente cu care se prezintă liderul lor în faţa opiniei publice", a completat Roxana Mînzatu.

Vezi şi: Accident pe DN1, la Comarnic. Şase victime

ANM, vremea 23 decembrie. Cod galben în 7 judeţe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel