Lider PSD, dezamăgit total după lovitura dată de un coleg din partid

Deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că organizaţia rămâne puternică în ciuda demisiilor din ultima perioadă.

Arsene a spus că este dezamăgit de Vlad Marcoci, pe care l-a susţinut să preia funcţia de preşedinte executiv al PSD Neamţ şi care s-a înscris, joi, în PNL.

'Vrem să facem schimbări majore în structura partidului pentru că noi am înţeles vocea străzii, a societăţii civile. Am prezentat în acest sens o listă cu oamenii propuşi de societatea civilă în cadrul proiectului 'PSD îţi dă puterea' şi, indiferent de plecările care vor fi, vom duce până la capăt această reformă. Despre decizia lui Vlad Marcoci, nu am ce să comentez decât că sunt dezamăgit de el. Suntem un partid puternic, serios cu oameni serioşi iar cei care nu au caracter sunt liberi să plece unde vor', a declarat deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Deputatul Vlad Marcoci, preşedintele executiv al PSD Neamţ, a anunţat joi că se înscrie în PNL.

Zilele trecute şi preşedintele PSD Piatra Neamţ, Aurelia Simionică, şi-a anunţat înscrierea în UNPR. Alături de ea au venit alţi trei membri ai biroului local. De asemenea, întreaga organizaţie PSD de la Girov s-a înscris în UNPR. Primarul comunei Păstrăveni, Ioan Onisei, a anunţat că demisionează din PSD şi se înscrie în PNL. Organizaţia PSD Păstrăveni a trecut în bloc la UNPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel